Despre Noi

S.C. ALEXIMOB S.R.L. cu sediul in Bihor, localitatea ORADEA, Str. Colinelor nr. 126/G inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Oradea, sub nr. J05/36/2002 reprezinta un instrument eficient si puternic pentru gestionarea celor mai bune oferte imobiliare precum si pentru crearea unei identitati proprii care sa te reprezinte.

Situata in Oradea, agentia noastra vine in intampinarea clientilor sai cu solutii complete si eficiente pentru toate tipurile de cereri imobiliare. Cu o echipa care este formata din agenti imobiliari cu experienta, oameni receptivi la doleantele dumneavoastra, care vin cu solutii concrete la toate cerintele si pretentiiile care se impun. Asadar va oferim posibilitatea sa achizitionati unele apartamente, case sau terenuri in judetul Bihor si nu numai.

Firma noastra intermediaza pentru dumneavoastra cu maxima seriozitate si promptitudine tranzactii pe care nu le poti face singur:

Daca ai un apartament, o garsoniera, o vila, un teren sau un spatiu comercial de vanzare sau de inchiriat sau vrei sa cumperi/sa inchiriezi un apartament, o garsoniera, o vila, un teren sau un spatiu atunci vino si colaboreaza cu noi pentru a beneficia de servicii profesionale si de calitate.