Inchirieri

1. Dau in chirie vila lux mobilata, dotata complet zona Spital Judetean, Compusa din P+E+M, la parter, living, baie, bucatarie, sufragerie, garaj, la etaj 3 dormitoare 2 bai (dormitor matrimonial cu baie), la mansarda open-space complet mobilata dotata cu birou, loc de joaca, dulapuri ptr haine. Vila este constructie 2008, cu incalzire de oras pe agent primar, izolata cu polistiren de 10, partial incalzire in pardoseala, curte amenajata, terasa exterioara acoperita, grill, mobila moderna in totalitate.
Este amplasata aproape de spitalul judetean, aproape mijloace de transport in comun, garaj plus loc parcare in fata, strada asfaltata, orientare spre sud cu mult soare in timpul zilei, libera din cursul lunii aprilie. Pret 1300 E/Luna neg.


2. Dau in chirie Spatiu Comercial, la parter in Zona Nufarul-Piata, cu dubla orientare, spatiu vitrat pe ambele parti, SC 57 mp, intrare stradala, nefinisat interior (se poate finisa la cerere in functie de doleante) baie, 2 locuri de parcare, amplasat la strada circulata. Pret 550 E/luna, neg.


 3. Dau in chirie Hala cu SC de 450 mp, cu birouri si toalete, in Zona relativ centrala, buna pre depozit sau productie, posibilitate de a intra cu masina in hala, incalzire pe gaz, zona facil accesibila la pretul de 2000 E plus TVA. Tot aici separat sant 2 apartamente de inchiriat cu 2 si 3 camere cu toate facilitatile si baie la 250 E si 300 E plus TVA.


4. Dau in chirie Spatiu Comercial, la parter in Zona Nufarul-Piata, cu dubla orientare, spatiu vitrat pe ambele parti, SC 57 mp, intrare stradala, nefinisat interior (se poate finisa la cerere in functie de doleante) baie, 2 locuri de parcare, amplasat la strada circulata. Pret 550 E/luna, neg.


 5. Dau in chirie apartament 3 camere Bl Dacia, et 3 modernizat, mobilat, dotat, parcare, imediat ocupabil. Pret 270 E /luna neg.