Vile & Case

1. Vand vila deosebita in Bewerly-Hills Sanmartin, P+M, constructie 2011 din porothem, izolata, SC 470 mp, garaj pentru 2 masini, incalzire proprie. Vila este compusa din living mare, bucatarie, loc de luat masa, dormitor matrimonial cu baie, plus o baie de serviciu, terasa. La mansarda 2 dormitoare, living mare, dressing, baie, terasa. Teren total de 560 mp. Vila are finisaje lux, usi interioare cu vitralii, parchet natur, gaz in derulare,amplasata la strada asfaltata, cu utilitati, aproape de padurea Felix. Pret 180.000 E neg. 


2. Vand vila in Bewerly Hills Sanmartin, P+M, langa padure, constructie 2008, din porotherm, izolata, proiect deosebit, SC 450 mp, incalzire proprie si gaz in derulare, compusa la parter din living mare, bucatarie, loc de luat masa, baie, sala sport, terasa la mansarda3 dormitoare mari, 2 bai, terasa, parchet natul peste tot, usi interioare cu vitralii, geamuri vitrate, teren total 1604 mp, front stradal mare, amplasata la sosea asfaltata. Pret 220.000 Euro neg. 


3. Vand vila P+E+M, zona centrala, Zona Decebal, SC 300 mp, amprenta la sol 100 mp, compusa la parter dintr-un Spatiu Comercial de 100 mp, bun pentru orice activitate inclusiv birouri, firme, cabinete, etc. cu intrare direct din strada. La etaj living cu bucatarie, baie, si 2 dormitoare, iar la mansarda living mare cu bucatarie si baie de serviciu si inca 2 dormitoare, unul matrimonial cu baie privata. Cladirea a fost construita in 2010 din porotherm, cu izolatie de 10, teren total 200 mp, intrare de masina si loc parcare pentru 2 masini, incalzire pe gaz cu centrala separata pe fiecare nivel si terasa mare de 6m lungime pe fiecare nivel. Vila se poate vinde eventual si separat pe nivele de apartamente. Pret 225.000 E neg.


4. Vand cladire transformata in gradinita, Zona Centrala, SC 620 mp, D+P+E+M, compusa din circa 14 camere si 6 bai. Intreaga constructie a fost modificata pentru copii, in sali de studiu, sali de joaca, de dormit, baile au toate modificarile cu toalete si chiuvete pentru copii, scarile sant pe normele acceptate de minister. De asemenea cladirea are inclusiv scara exterioara de incendiu. Constructia este din 2003, izolata, partial incalzire si in pardoseala, in mansarda este birou si o biblioteca mare amenajata cu rafturi, de asemenea exista sala de mese si o bucatarie amenajata, capacitatea este de circa 80-90 de copii cu program normal si prelungit. Cladirea se vinde complet mobilata dotata cu tot ce exista in interior, de asemenea este in functiune si are toate avizele necesare de functionare la zi.Teren total de 540 mp, intrare auto, curte amenajata de joaca pentru copii. Pret 450.000 E neg.


5. Vand Vila P+E, SC 350 mp, Zona Doja-Spital, constructie 2018, din porotherm cu izolatie de 15 pe exterior si in interior izolatie cu spuma poliuretanica cu celula inchisa si deschisa, incalzire in pardoseala in intreaga casa cu senzori pe fiecare camera separat.
Vila se compune din living, baie, bucatarie, birou la parter si la etaj 3 dormitoare fiecare cu baie si dressing complet mobilate dotate.
Geamuri termopan cu 7 camere, 3 sticle, (Blue Evolution), iluminat pe sistem LED in intreaga proprietate, terasa acoperita la parter, sistem de aspirare centralizat in intreaga proprietate, sistem alarma , camere video, internet wireless, curent trifazic, apa, canal, incalzire de oras pe agent primar cu schimbator de caldura propriu, clima, dublu front stradal .
Teren total 900 mp, garaj pentru 2 masini si un motor cu usa automata , gradina amenajata cu arbusti ornamentali, gazon, sistem de irigatie
automatizat si sistem de picurare directa la plante, panorama frumoasa, amplasata la sosea, aproape de mijloace de transport in comun.
Pret 375.000 E neg


6. Vand cladire de birouri in Zona Decebal – Kaufland, P+2E+m, SC 715 mp, lux, modernizata recent, complet mobilata, dotata, pe fiecare nivel exista 5 birouri, chicineta, baie. Cladirea este dotata cu aer conditionat, camere video, sistem alarma, incalzire cu gaz si curent, izolata cu polistiren de 10, posibilitate intrare direct din strada. Pret 525.000 E neg.


7. Vand vila deosebita Biharia, constructie 2007, pe nivel Parter (pregatita daca se doreste si mansarda). SC este de 230 mp, si teren total de aproximativ 3600 mp. Casa este compusa din: living, cu bucatarie, loc de luat masa, 4 dormitoare, 2 bai, terasa mare inchisa cu termopane, filigorie ptr grill, piscina, garaj ptr 2 masini SC 120 mp, cu sala de cazan si bucatarie separata. Incalzirea este pe gaz, dar s-a pastrat si cazanul pe lemne si este functional. Curtea este amenajata si are o gradina foarte mare, (daca se doreste se mai poate cumpara teren cu livada de pomi fructiferi tineri, tot aici la un pret separat de circa 2300 mp) frontul stradal este mare, curte ingradita sistem alarma, camere video. Constructia este din porotherm cu izolatie d 10, poarta de intrare automata, curent trifazic, complet mobilata, dotata. Pret 165.000 E neg.


8. Vand vila Zona Doja, D+P+E, constructie solida, modernizata recent, SC 400 mp compusa din: La parter (open space) din living, bucatarie, loc de luat masa, semineu, baie camera musafiri, birou la etaj 3 dormitoare, 2 bai, terasa inchisa, balcon, demisolul este compartimentat, garaj pentru o masina, loc parcare in curte. Terenul total este de 850 mp, panorama deosebita spre oras. Vila are toate utilitatile, incalzire pe gaz, (la parter incalzire si in pardoseala, este izolata cu polistiren de 5, de asemenea in curte exista o filigorie dotata, grill, pomi fructiferi etc. Vila se vinde complet mobilata, dotata. Pret 260.000 E neg.


9. Vand Vila pe nivel Parter in Zona Doja-Spital, constructie 2018, SC 300 mp, SU 200 mp, constructie din porotherm cu izolatie de 15 la exterior si izolatie din spuma poliuretanica cu celula inchisa si deschisa la interior, geamuri cu 7 camere, 3 sticle sistem Blue Evolution. Casa se compune din living, bucatarie complet mobilata, dotata, spalatorie, sala tehnica, terasa acoperita, 3 dormitoare fiecare cu dressing si baie, complet dotate, incalzire in pardoseala in intreaga casa pe agent primar cu schimpator de caldura propriu, apa, curent trifazic, canal, garaj pentru 2 masini si un motor cu usa automata. Sistem de iluminat LED in intreaga proprietate, teren total 900 mp, curte complet amenajata cu pomi ornamentali, gazon, cu sistem de irigatie automatizat si picurare la plante. Casa dispune de sistem de alarma, camere video, clima, internet wireless, sistem de aspirare centralizat, este amplasata la sosea, aproape de mijloace de transport in comun. Pret 345.000 E neg.


10. Vand vila, Zona Iosia, modernizata, dotata, dupa 2000. Buna – firme, cabinete, gradinite, azil, eventual la schimb cu o casa mica si diferenta. Este compusa:2 corpuri, in primul exista 7 camere, 2 holuri, 2 bucatarii, 3 bai, terase, al doilea corp este compus din 3 camere, bucatarie, hol si baie, mai exista o Hala de productie, de circa 300 mp, curent trifazic, curte interioara, intrare autoterasa acoperita si gradina, teren total 1000 mp, incalzire pe gaz sau oras. Pret – 230.000 E neg.


11. Vand vila deosebita D+P+E+M, zona – Str. Caisilor, cu toate utilitatile, constructie 2008: SC 450 mp, SC la sol 140 mp, compusa din 4 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii, beci, living pe 2 nivele, 2 garaje, dublu front stradal, teren 1400 mp, terase, mobilata, dotata, incalzire proprie cu cazan pe lemne si gaz, panorama deosebita, strada asfaltata. Pret – 390 000 E neg.


12. Vand vila Zona Horea, P+M, compusa din 2 camere, living, bucatarie, 3 bai la parter la mansarda 2 dormitoare, 2 bai, biblioteca, terasa. Teren total circa 550 mp, o filigorie moderna in curte complet mobilata, dotata, garaj pentru 2 masini cu usa automata, beci compartimentat sub jumatate de casa. Cladirea este izolata, incalzire si de la oras si pe gaz. S.C. totala circa 300 mp, mobilata, dotata, intrare auto, strada linistita. Pret 270.000 E neg.


 13. Vand vila Zona Horea, constructie 2009, pe nivel Parter, din porotherm cu izolatie de 10, S.C. 230 mp, compusa din: living, 3 dormitoare, bucatarie, loc de luat masa, 2 bai, teren 500 mp si in curte inca un apartament cu o camera si dependinte, Curtea amenajata cu lac, spatiu verde, terasa, sistem alarma, camere video, panouri solare ptr apa calda. Intrare auto, incalzire pe gaz, mobilata, dotata complet. Pret 280.000 E neg.


14. Vand Vila in Paleu, D+P+M, costructie 2012, S.C. 350 mp, la cheie. La parter este compusa din:living, bucatarie, baie, hol, 2 garaje, terasa mare. La mansarda 3 dormitoare, baie, terase, la demisol sala cazan, sala sport, depozit. Vila este construita din porotherm cu izolatie de 10, are si o filigorie complet mobilata, dotata modern si un teren de tenis cu nocturna. Teren total 1500 mp, curte amenajata, incalzire cu cazan pe peleti. Vila este complet mobilata, dotata la cheie. Pret 185.000 E neg.


 15. Vand vila in Sauaieu la sosea (29 km de Oradea), D+P+E+M, SC circa 450 mp, constructie 2002, Compusa din: garaj, sala cazane, beci, 2 livinguri pe etaj 1 si mansarda, bucatarie, 3 bai, 4 dormitoare, sufragerie, terase, intrare auto, etc. Teren 6700 mp, plantat cu livada tanara din toate soiurile de pomi fructiferi, curte mare cu piscina de 10/5 m, toate utilitatile, 2 puturi forate la 80 si 105 m adancime, incalzire proprie cu cazan pe lemne, o constructie anexa pentru depozit. Pret 130.000 Euro neg.


16. Vand vila zona Oncea, P+M, SC 165 mp, teren total 340 mp, constructie 2018, porotherm, izolata cu polistiren de 10, compusa din living open-space, 3 dormitoare, 2 bai, parchet, gresie, faianta, geamuri mari vitrate, terasa la parter, incalzire pe gaz, cute amenajata, imediat ocupabila, nemobilata. Pret 129.000 E neg.


 17. Vand central doua corpuri de cladire, una complet renovata P+M, SC 600 mp, al doilea corp P+E+M, SC 550 mp, constructie noua 2002, cu destinatie de birouri, gradinite, firme, cabinete, etc. Teren 1700 mp, incalzire de oras si proprie pe gaz, intrare auto, strada centrala, sistem alarma, video, aer conditionat. Pret 600.000 E neg.


 18. Vand vila noua, construita in 2014- 2016, in zona Oncea, Strada Prunilor, pe nivel parter, S.C. 240 mp, si teren 1000 mp. Casa este la standarde lux, aproape complet mobilata, dotata, compusa din living, 3 dormitoare, (dormitor matrimonial cu baie), bucatarie, 2 bai, loc de luat masa, terasa acoperita, curte amenajata, garduri, incalzire proprie pe curent si gaz. Utilitati: (apa, canal de la oras), zona linistita, jaluzele electrice, dressinguri. Pret 170.000 E neg.


 19. Vand Vila D+P+E+M, constructie noua la rosu, nefinisata, din 2014, cu o S.C. 1260 mp, amprenta la sol de circa 315 mp, teren total 1200 mp in Zona -Aeroport, lasata cu spatii deschise pentru a putea fi compartimentata dupa doleante. Cladirea se preteaza pentru firme IT, gradinite, after-school, sala de nunti, reprezentante, birouri etc. Cladirea se poate da si spre a fi finisata cu conditia foosirii ei gratuite pe o perioada de 10 ani, se pot discuta diferite variante. La vanzare pretul este de 400.000 E neg.


 20. Vand vila ultracentral D+P+M, modernizata in 2004, cu intrari separate din 2 strazi, SC totala 630 mp, amprenta la sol 248 mp, demisol 120 mp, teren 331 mp. La parter sunt 5 incaperi, 3 bai, sauna, la demisol 2 compartimente mari si baie. La mansarda 3 dormitoare 2 bai, un living de circa 70 mp, terasa mare. Cladirea este complet modrnizata, dotata, se poate vinde si separat parter cu demisol. Iar mansarda separat. Este excelenta pentru birouri, firme, reprezentante, club, cafenea, locuinta, privatizare, etc. Incalzire oras, curent si trifazic de capacitate 65 kw. Pret total 390.000 E, sau variante. partiale 230.000 E, demisol plus parter si 160.000 E mansarda. Totul este negociabil.


 21. Vand vila Zona Izvorului-Ecaterina Teodoroiu, D+P+M, Sc 540 mp, teren 1323 mp, F.S. 20 ml. Vila a fost construita in 1996, compusa din 2 garaje, sala sport, crama, sala cazan la demisol. La parter living, hol mare, bucatarie, baie si inca un apartament mic separat (camera, baie, bucatarie). La mansarda, living, 4 dormitoare, baie, hol, birou, terase. Vila este mobilata, dotata, piscina, chemineu la ambele nivele, utilitati, incalzire proprie cu cazan Viessman, posibil gaz. Pret 250.000 E neg.


 22. Vand constructie 2008, pentru Birouri, Ultracentral, Zona biserica cu Luna, P+E+M, SC 480 mp, porotherm, izolata, amprenta la sol 160 mp, La parter 5 birouri, baie, hol, chicineta. La etaj 5 birouri, hol, baie, si la Mansarda 2 incaperi mari, Open Space si hol. Teren total 365 mp, intrare auto, incalzire proprie cazan Viessman. Pret 250.000 E neg.


 23. Vand vila in Oncea, Zona str Bihorului, constructie 2001, D+P+M, Sc 410 mp, La demisol sant 2 garaje, bucatarie, sala sport, baie, loc pentru depozitare. La parter, living, bucatarie, loc de luat masa, birou, baie, terasa interioara, La etaj, 3 dormitoare, baie, dressing, terasa, iar podul poate fi amenajat. Teren total 700 mp, toate utilitatile, incalzire pe gaz si lemne, curte amenajata, gradina cu pomi fructiferi, strada asfaltata. Casa se vinde mobilata, dotata. Pret 160.000 E neg.


 24. Vand vila proiect modern, P+M, in Beverly-Hills, Sanmartin, constructie noua, proiect modern, SC 300 mp. La parter, living, dining, bucatarie, baie, garaj ptr 2 masini, La mansarda, 3 dormitoare, 2 bai, terase, dressinguri. Teren total 900 mp, piscina rotunda, grill, incalzire cu pompe de caldura si panouri solare, izolata cu polistiren de 10. Amplasata la strada asfaltata cu toate utilitatile.Vila se vinde mobilata, dotata complet, curte amenajata complet. Pret 220.000 E neg.


25. Vand vila deosebita in Beverly-Hills, Sanmartin, finisata 90%, proiect pentru Pensiune sau locuinta, D+P+E+M, demisol, cu 5 incaperi si 2 bai; parter, cu living, bucatarie dotata, birou, 2 bai; etaj cu 4 dormitoare, 2 bai, mansarda cu 7 camere si bai, SC totala circa 1000 mp, piscina, 10/4 m, adancime de pana la 2,5 m cu jacuzzi separat; incalzire pe apa termala, garaj pentru 2 masini, amplasament bun. Pret 350 000 E neg.


26. Vand vila P+M, zona Oncea, SC 135 mp, teren total 300 mp, compusa din living open-space, 2 dormitoare, 2 bai, construita in 2018, din porotherm cu izolatie de 10, nemobilata, incalzire pe gaz, copertina pentru masina, intrare auto, curte amenajata, terasa la parter. Pret 110.000 E neg.


27. Vand vila deosebita, Zona Ultracentrala, P+E, SC 520 mp, (260 mp pe nivel), constructie 2008: parter compus din living cu decalaj de nivel, bucatarie, baie, 2 dormitoare, etaj compus din living, 2 bai, 3 dormitoare, dressing, bucatarie, terasa, parchet si 2 scari interioare din lemn de nuc, incalzire de la oras, teren 455 mp, 2 garaje, curte interioara, gratar, etc. dotata, mobilata complet nou, buna pentru locuit, firme, birouri, gradinite, companii, etc. Pret – 350 000 E neg.


28. Vand vila, constructie 2005, Zona Facliei, manastire, D+P+E, SC 280 mp. Este compusa din: living, studio, bucatarie, baie la parter, la etaj 4 dormitoare si baie, teren 1230 mp, panorama deosebita, toate utilitatile (apa, canal), mobilata partial si dotata, incalzire proprie pe lemne. Pret 145.000 E neg.


29. Vand vila deosebita in Santandrei, in cartierul nou la intrare in sat, construita in 2011, P+E, SC 250 mp, (120) pe nivel, teren total 1010 mp, piscina de 10/4 m cu o adancime de 1,7 m, vila se compune la parter din: living, bucatarie, sufragerie, baie, birou, iar la etaj are 3 dormitoare, 2 bai (dormitor matrimonial cu baie), terasa la fiecare dormitor. la parter mai exista o terasa acoperita, curte complet amenajata, 2 intrari auto. Vila se vinde complet mobilata, dotata, are toate utilitatile (apa. curent, canal), incalzire pe gaz, strada linistita. pret 155.000 E neg.


30. Vand casa pe nivel parter, in Zona Horea, SC 120 mp, compusa din 4 camere, bucatarie, baie, terasa, teren total 300 mp, demisol sub toata casa compartimentat, incalzire de oras si gaz, parchetata. Pret 145.000 E neg.


31. Vand vila mare D+P+E+M, Sc-800 mp, teren 1250 mp, constructie 2001, semifinisata, FS- 28 m. Vila este finisata pana la glet, incalzire pe gaz, instalatie de curent, canal si apa. La demisol exista 2 garaje, sala sport, baie, depozit. La parter – living, dining, bucatarie, baie, terase. La etaj 4 dormitoare, 2 bai. La mansarda open -space, poate fi compartimentata dupa doleante. Vila este din porotherm de 38, cu izolatie de 5, demisolul beton armat. Are panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 250.000 E neg.


32. Vand vila in 1 Mai (Rontau), P+M, la rosu, constructie 2010, SC circa 250 mp, teren 370 mp. La parter este compusa din living, bucatarie, baie, loc luat masa, birou, garaj pentru 2 masini. La mansarda 4 camere si 2 bai, terase, utilitati (apa, curent, canal), geamuri montate, instalatii de apa si canal trase. Pret 75.000 neg.


33. Vind Vila P+E, Zona Spital-Judetean, ctr 2008 din porotherm de 38 cu izolatie de 10, SC 350 mp, SU 240 mp, compusa la parter din living, dinning, baie, birou, terasa acoperita, la etaj 4 dormitoare, fiecare cu dressing, 2 bai. Vila are garaj pentru 3 masini, si loc de parcare pentru inca 3, piscina la parter izolata, teren total 700 mp, intrare auto si o gradina complet amenajata cu arbusti ornamentali si sistem de irigatie automatizat. Vila are si un beci, sistem de incalzire pe pompe de caldura si gaz, geamuri Gealan, incalkzire in pardoseala la parter, clima, panouri solare, curent trifazic, apa, canal si este amplasata intr -o zona foarte linistita. De asemenea exista put propriu pentru irigat. Pret 265.000 E neg. 


34. Vand vila central in Zona -Decebal, P+M, constructie 2000, din caramida, SC 260 mp, teren total 390 mp, incalzire de oras si cazan pe lemne. Vila este compusa la parter din living, bucatarie, loc de luat masa, 2 dormitoare, 2 bai, scara de urcare sus din stejar masiv. Mansarda se compune din 3 dormitoare, baie, hol mare, chicineta si o terasa mare de circa 30 mp. La parter in curte exista de asemenea o terasa mare, garaj, curte amenajata, grill, sistem alarma, aer conditionat. Intrare auto acoperita, curte cu dale. Casa este situata pe o strada linistita si se preteaza si pentru firme, birouri, cabinete, etc. Pret 200.000 E neg.


35. Vand vila noua in Baile 1 Mai – Rontau, P+M, constructie 2010, compusa la parter din: living, bucatarie, baie, birou. La mansarda 3 dormitoare si o baie, terasa cu filigorie acoperita, incalzire cu cazan pe lemne, un garaj, apa de la retea, teren total 450 mp. Pret 62.000 E neg.


36. Vand apartament (etaj de vila), zona ultracentrala, strada circulata, constructie solida, SC 195 mp, compus din: 5 camere, 2 bai, bucatarie, garaj, terasa, teren total 265 mp, dublu front stradal, camere parchetate, incalzire de oras, bun locuinta sau firme, birouri, cabinete, etc. Pret 98.000 E neg.


37. Vand vila construita in 1996, in Baile 1 Mai, central, P+M, SC totala 230 mp, compusa din: living, bucatarie, loc de luat masa, baie, camara, sala cazan si la mansarda, dormitor mare, baie, dressing, teren total 1000 mp, garaj, intrare auto, incalzire proprie cu cazan pe lemne, chemineu. pret 180.000 E neg.


38. Vand casa pe nivel parter in Episcopia, aproape Matei Corvin, constructie 2000, din caramida, SC 200 mp, Su 150 mp, cu dublu front stradal, garaj,curte gradina mare de 1800 mp cu vita de vie nobila pe rod. Casa se compune din, 2 camere, baie, bucatarie, incalzire pe pompa de caldura si gaz, clima, trifazic, apa, canal, intrare auto, anexe, curte amenajata. Pret 134.000 E neg. 


39. Vand casa in Iosia pe nivel parter, costruita partial din amestec si partial caramida, compusa din:4 camere si dependinte, o anexa in curte sub care se gaseste un beci, utilitati, inclusiv gaz la strada, amplasata pe o strada asfaltata, intrare auto, front stradal circa 14 ml, teren total 525 mp, imediat ocupabila. Pret 75.000 E neg.


40. Vand vila P+M, in Iosia, SC 110 mp, amprenta la sol 55 mp, cu geamuri montate, fara finisaje interioare, compusa din: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, teren total 380 mp, toate utilitatile, (apa, curent, canal, gaz), izolata exterior cu polistiren de 10. Pret 58.000 E neg.


 41. Vand casa de vacanta la Baraj-Lesu, Coada Lacului, constructie 2008, P+M. SC 200 mp, SU 140 mp, cu garaj. Casa se compune din living, baie, bucatarie la parter si la mansarda 2 dormitoatre, terasa acoperita, panorama deosebita, Curent trifazic, incalzire pe curent, apa de la izvor propriu, teren total 1800 mp, parcare 10 masini, amplasata intr-o zona deosebita, inconjurata de brazi, linistita, complet mobilata, dotata, jaluzele. Pret 48.000 E neg.