Vile & Case

1. Vand vila deosebita in zona lac Hanul Pescarilor, constructie 2019, D+P+E, vila mediteraneana, cu terasa circulabila, SC-370, constructie din caramida cemacon de 30 cu izolatie de polistiren de 15, cu panorama deosebita. Vila se compune la demisol din 2 garaje, sala cazan si o baie de serviciu, la parter pe 200mp, living, bucatarie, loc de luat masa, dormitor matrimonial cu baie si dressing, inca o baie cu dus, si un birou. La etaj 2 dormitoare fiecare cu baie proprie si o terasa mare de 130 mp panoramica, acoperis mediteranean circulabil, teren 1375 mp curent trifazic. Incalzire in pardoseala in intreg imobilul, aer conditionat, finisaje lux, complet mobilata, dotata, incalzire cu pompa de caldura Daikin de 16 kw, sistem alarma, camere video, imediat ocupabila. Pret 398.000 Euro neg.  2. Vand vila dosebita, zona str Colinelor, constructie 2001, D+P+E, SC 480 mp, amprenta la sol 180 mp, teren 1200 mp, piscina, intrare auto, copertina pentru 2 masini, garaj, terase exterioare, balcon-logie pe etaj. Vila se compune la parter din living, bucatarie, baie, birou, dormitor matrimonial cu baie, dressing, la etaj 2 dormitoare cu baie, dressing, logie spre strada si pod amenajat. La demisol garaj, sala sport, depozit, sauna, atelier, camara etc, Vila este complet mobilata, dotata, curte amenajata, piscina, living cu inaltime pe 2 nivele, locatie exclenta, strada asfaltata, panorama, incalzire pe gaz dar initial a fost pe motorina, (s-a pastrat bazinul de 5000 l), Constructia este din caramida porotherm, izolata intre 2 straturi de caramida cu polistiren de 5, ziduri interioare de 30, acoperis cu tigla tondach, Pret 450.000 Euro.


3. Vand vila P+E, 4 cam si dependinte, 2 bai, bucatarie, loc dressing  beci, parte dintr-un duplex, ultracentral zona Doja, SC140 mp, amprenta la sol 75 mp, teren total 150 mp, intrare auto, garaj. Vila este izolata cu polistiren de 10, fara modernizari interioare, necesita finisaje moderne in totalitate. Este imediat ocupabila, zona foarte buna ultracentrala, strada linistita, asfaltata, cu toate utilitatile, incalzire oras, acoperis complet nou, aproape de toate mijloacele de transport, scoli, gradinite, magazine. Pret 129.500 Euro neg.


4. Vand vila P+M , zona Cantemir-Posta, SC, 270 mp , teren total 465 mp , intrare auto, dublu front stradal , incalzire pe gaz cu centrala proprie, constructie din caramida modernizata in 2006.Vila se compune din living , bucatarie , 2 dormitore , baie , birou ,la parter si la mansarda living , 3 dormitore , baie . In curte avem terasa acoperita , intrare auto , anexe care pot fi utilizate ca si spatii de birou, grill in curte cu filigorie, acoperis din tigla , termopane , jaluzele , gazon , flori in curte . Pret 270.000 Euro neg.


5. Vand vila deosebita, P+M, construita in 2010, amplasata in Cantemir, la strada asfaltata, SC 410 mp, teren total 2000 mp. Vila are un proiect deosebit cu spatii largi (open space), scara interioara in spirala, la parter living mare cu decalaj de scara, loc de luat masa, bucatarie, baie, loc depozitare, sala cazan, iesire la tarasa spre curte, terasa foarte generoasa. La parter avem in plus un apartament complet separat compus din living, bucatarie, baie, dormitor, camara, terasa. La mansarda 3 dormitoare si baie, dressing, terasa mare cu vedere spre curte si terase spre strada cu acces din dormitoarele cu vedere stradala. Vila mai are un garaj si 4 locuri parcare interior, curte mare cu gazon si pomi fructiferi. Constructia este din porotherm cu izolatie de 10, geamuri mari vitrate in intreaga locuinta, incalzire proprie si gaz la poarta, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile, acoperis cu tigla tondach, front mare stradal, amplasata intr-o zona linistita. Pret 349.000 E neg.


6. Vand casa modernizata in Biharia, pe nivel parter SC 132 mp, teren 1280 mp, cu posibilitate de extindere cu inca 1050 mp si front la alta strada. Casa se compune din living, 2 dormitoare, 2 bucatarii, baie, garaj, depozit, un beci de circa 6 mp, terasa mare acoperita in curte, complet modernizata, gresie, faianta, termopane, parchet in camere, jaluzele, incalzire cu centrala proprie pe gaz, curte amenajata cu spatiu verde si arbusti decorativi, fantana in curte, utilitati de la comuna, acoperis complet nou, solar in gradina. Casa este partial izolata, pe exterior si complet izolata pe partea de pod cu vata minerala de 10 cm, de asemenea este amplasata la sosea, intrare auto, foarte buna si pentru sediu de firma cu acces din 2 strazi daca se doreste si terenul de 1050 mp, (cu pret separat de cel al casei 45.000 E). Pret 120.000 E neg   


7. Vand vila zona ultracentrala, Doja-Magheru constructie 2012, D+P+E, amprenta la sol 120 mp, SC total 360 mp, circa 120 mp pe fiecare nivel, teren total 357 mp. Vila este construita din porotherm de 30 cu izolatie de 10, acoperis cu tigla Tondach, geamuri termopan 3 sticle, si se compune astfel:
– la demisol garaj ptr 2 masini, depozit, sala sport, camera tehnica, baie de sericiu, hol acces parter.
– la parter ,bucatarie, loc de luat masa, living, dormitor matrimonial cu baie si dressing, birou cu iesire in curtea interioara, baie, dressing
– la etaj 2 dormitoare mari, fiecare cu baie si dressing si terase exterioare.
Imobilul are intrare auto, curte atat in fata cat si in spatele casei, piscina construita nefinalizata, in interior gresii, faiante, usi din lemn natur, parchet, incalzire de oras prin calorifere cu distribuitoare pe fiecare nivel si termostate ambientale. Vila are sistem de alarma, videointerfon, camere video, poarta de acces in curte automata pe baza de telecomanda, la fel si portile de la garaje. Pret 350.000 E neg .


8. Vand casa P+M, in Nojorid la intrare, constructie 2015-2016, SC 120 mp, amprenta la sol 70 mp, compusa din living, 2 dormitoare, bucatarie open -space, baie, terasa acoperita la parter si in fata casei si in curtea interioara. La mansarda dormitor mare cu baie si dressing. Actual incalzirea este pe peleti dar gazul este deja bransat, urmeaza sa fie finalizata lucrarea. Casa este din porotherm cu izolatie de 5, orientare sudica anexe in curte pentru depozitat, sala cazan, incalzire pe calorifere, acoperis tigla bramaccomplet finisata, partial mobilata. Pret 82000 Euro neg.


9. Vand vila, Zona Iosia, modernizata, dotata, dupa 2000. Buna – firme, cabinete, gradinite, azil, eventual la schimb cu o casa mica si diferenta. Este compusa:2 corpuri, in primul exista 7 camere, 2 holuri, 2 bucatarii, 3 bai, terase, al doilea corp este compus din 3 camere, bucatarie, hol si baie, mai exista o Hala de productie, de circa 300 mp, curent trifazic, curte interioara, intrare autoterasa acoperita si gradina, teren total 1000 mp, incalzire pe gaz sau oras. Pret – 360.000 E neg.


10. Vand vila P+E in Iosia zona Kaufland, SC 300 mp, teren 504 mp, modernizata complet in 2022-2023, acoperis complet nou, izolata cu polistiren de 10, incalzire pe gaz, intrare auto cu poarta automata, curent trifazic. Vila este compusa din 2 camere mari, bucatarie, baie, loc depozit, terasa acoperita la parter, beci cu intrare din interior circa 20 mp, la etaj 3 camere mari si o baie, 2 terase stradale, totul complet nou cu finisaje de lux si de calitate superioara, curte amenajata, o anexa in curte de circa 40 mp cu grill, apa, canalizare, loc parcare in curte pentru circa 6 – 7 masini, partial pod ptr depozit. Geamuri termopan noi 7 camere 3 sticle, videointerfon, sistem alarma, camere video, aer conditionat Daikin. Vila este amplasata intr o zona foarte vizibila, deschisa, parc in fata casei, supermarket -uri in zona, Kaufland, Penny, Lidll, Mega Image, Prima Shops, mijloace de transport. Vila se preteaza pentru locuit, sau firme, birouri, cabinete, etc, amplasata la strada asfaltata. Pret 420.000 neg.


11. Vand vila noua pe nivel Parter, intre Oradea-Sinmartin, pe cadastru de Oradea, constructie 2023, SC-170 mp, compusa din living mare cu bucatarie Open-space, 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie, plus inca o baie, terasa acoperita spre curte, garaj cu usa automata, incalzire in pardoseala. Casa are acoperis mediteranean, geamuri mari Madrugada 6 cam 3 sticle, construita din caramida Cemacon de 30 cm, izolata cu polistiren de 10, finisata complet exterior, iar la interior se vinde semifinisata la gletuit si zugravit in alb. La bucatarie exista si o camara de alimente, si din garaj este intrare direct in casa cu acces prin sala de cazan. Casa are instalatie electrica pe trifazic, cu toata partea de cablaj camere video, sistem alarma si comanda automata pentru poarta instalate.Terenul total este de 500 mp, si are dublu front stradal. Pret 165.000 Euro neg. (daca se doreste casa poate fi finalizata la cheie, la un alt pret).


12. Vand vila deosebita D+P+E+M, zona – Str. Caisilor, cu toate utilitatile, constructie 2008: SC 450 mp, SC la sol 140 mp, compusa din 4 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii, beci, living pe 2 nivele, 2 garaje, dublu front stradal, teren 1400 mp, terase, mobilata, dotata, incalzire proprie cu cazan pe lemne si gaz, panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 480 000 E neg.


13. Vand vila in 1Mai, langa Felix, amplasata in zona centrala la sosea, compusa din 2 cladiri individuale, una constructie 2012, SC total 300 mp, garaj pentru 3 masini, camere mari open-space bucatarie in fiecare corp, intrari separate, contructie din caramida cu izolatie de 8, incalzire cu semineu si lemne, 3 bai plus una in curte, filigorie, utilitati, intrare auto, gaz in derulare, complet mobilata, dotata, foarte buna pentru pensiune, sau regim hotelier, grill in curte, imediat ocupabila. Pret 229.000 Euro neg.


14. Vand Vila Zona Izvorului, constructie 2009, SC 350 mp, S+P+M, compusa din living, bucatarie, birou, 3 dormitoare, 4 bai, terasa, curte amenajata, garaj ptr 2 masini, incalzire pe gaz, utilitati de la oras si put propriu, intrare auto, filigorie mobilata, dotata, gril, gradina cu pomi fructiferi, imediat ocupabila. Vila este compusa din living mare cu decalaj, 4 bai, 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu baie), SC 350 mp, suprafata utila: 300 mp, suprafata totala: teren 950, anul constructiei: 2009. Vila are filigorie mobilata complet, garaj ptr 2 masini, nu a fost locuita decat ocazional. Accepta si schimburi. Pret 277.000 E neg.


 15. Vand vila P+M, construita in 2007 din caramida si boltari si anexa cu 2 cam si baie, in Biharia, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile si gaz pe strada. Vila se compune din living, bucatarie, baie, 2 dormitoare la parter, si mansarda nefinisata open space, SC 310 mp Partea de parter a vilei este locuibila, mansarda este complet nefinisata, geamuri, usi, termopan. Anexa de 58 mp se compune din 2 camere, baie, bucatarie si este complet finisata, izolata. Terenul total este de 1439 mp, casa este amplasata la strada asfaltata,(nu pe strada principala), intrare auto, front mare. Pret 80.000E neg. 


16. Vand 2 duplex P+E, in Oradea, zona Calea Sintandrei, constructie noua 2022, din porotherm, de 30 cu izolatie de 10, SC totala-162 mp, amprenta la sol 88 mp, teren 312 mp, incalzire in pardoseala pe pompe de caldura. Vila se compune la parter din living, bucatarie, baie, camara, terasa acoperita spre curte, la etaj 3 dormitoare si o baie (dormitor matrimonial cu dressing), locatie exclenta, sosea, curent trifazic, termopan 7 camere 3 sticle, curte imprejmita complet, intrare auto, finisata la cheie, sau la glet, dupa cum se doreste. Vila se gaseste intr-o zona de case nou formata, usor accesibila ptr a ajunge in centrul orasului. Pret la cheie 120.000 E neg (la glet 110.000 E)  


17. Vand vila pe nivel Parter, str Apateului intre Oradea-Sinmartin, constructie 2023, SC-240 mp, compusa din living mare cu bucatarie open-space, 3 dormitoare dintre care unul matrimonial cu baie si dressing, o baie la celelalte 2 dormitoare, plus o baie de serviciu, pod inalt cu posibilitate de mansarda daca se doreste. Vila este construita din porotherm cu izolatie de 15, acoperis tigla Bramac, geamuri 7 camere 3 sticle cu jaluzele pregatite, incalzire in pardoseala, terasa acoperita spre curte garaj. Casa se vinde la stadiu semifinisat la glet, daca se doreste se poate si finisa la cheie. Pret 210.000 Euro neg.


 18. Vand Vila D+P+E+M, constructie noua la rosu, nefinisata, din 2014, cu o S.C. 1260 mp, amprenta la sol de circa 315 mp, teren total 1200 mp in Zona -Aeroport, lasata cu spatii deschise pentru a putea fi compartimentata dupa doleante. Cladirea se preteaza pentru firme IT, gradinite, after-school, sala de nunti, reprezentante, birouri etc. Cladirea se poate da si spre a fi finisata cu conditia foosirii ei gratuite pe o perioada de 10 ani, se pot discuta diferite variante. La vanzare pretul este de 400.000 E neg.


19. Vand vila Zona Izvorului-Ecaterina Teodoroiu, D+P+M, Sc 540 mp, teren 1323 mp, F.S. 20 ml. Vila a fost construita in 1996, compusa din 2 garaje, sala sport, crama, sala cazan la demisol. La parter living, hol mare, bucatarie, baie si inca un apartament mic separat (camera, baie, bucatarie). La mansarda, living, 4 dormitoare, baie, hol, birou, terase. Vila este mobilata, dotata, piscina, chemineu la ambele nivele, utilitati, incalzire proprie cu cazan Viessman, posibil gaz. Pret 250.000 E neg.


20. Vand vila pe nivel parter in Zona -Balcescu, Shopping City, SC 140 mp, pe nivel parter compusa din living cu bucatarie open-space, 2 dormitoare (matrimonial cu baie), 2 bai, hol mare sala cazan pe gaz, copertina – garaj ptr masina, depozit, teren total 500 mp, intrare auto, complet mobilata, dotata, curte amenajata, incalzire pe gaz in pardoseala, izolata cu polistiren de 10, terasa acoperita. Pret 239.000 E neg.


21. Vand constructie 2008, pentru Birouri, Ultracentral, Zona biserica cu Luna, P+E+M, SC 480 mp, porotherm, izolata, amprenta la sol 160 mp, La parter 5 birouri, baie, hol, chicineta. La etaj 5 birouri, hol, baie, si la Mansarda 2 incaperi mari, Open Space si hol. Teren total 365 mp, intrare auto, incalzire proprie cazan Viessman. Pret 310.000 E neg.


22. Vand vila la Paleu in fosta ferma, P+M, constructie 2012, mobilata, dotata, SC 200 mp, plus separat garaj cu usa automata, anexe pentru depozitare de circa 70 mp. Teren total 524 mp, apa de la retea, canal in derulare, incalzire cu cazan pe peleti. Vila are geamuri cu 7 camere si 3 sticle, izolata cu polistiren de 10, curent trifazic, Curtea este amenajata cu gazon si arbusti ornamentali, strada pietruita circa 300 m de la asfalt. La parter living, bucatarie, baie, loc de luat masa, la mansarda 3 dormitoare, baie, terasa. Pret 138.000 E neg.


23. Vand vila P+M, zona Str Beldiceanu, constructie 2011, din porotherm cu izolatie de 8, acoperis cu tigla Tondach, incalzire pe gaz si cazan pe lemne, amplasata la strada asfaltata, zona linistita, SC 250 mp, teren total 681 mp.Vila se compune la parter din living, bucatarie, 2 bai, camara, 2 dormitoare, terasa acoperita cu vedere spre curte si la mansarda din 4 dormitoare, baie. La parter exista garaj pentru masina, intrare auto si o bucatarie separata cu sala de cazan. Curtea este amenajata si in spate gradina cu pomi fructiferi, panorama frumoasa, mobilata, dotata, complet. Pret 185.000 E neg.


24. Vand vila mare D+P+E+M, Sc-800 mp, teren 1250 mp, constructie 2001, semifinisata, FS- 28 m. Vila este finisata pana la glet, incalzire pe gaz, instalatie de curent, canal si apa. La demisol exista 2 garaje, sala sport, baie, depozit. La parter – living, dining, bucatarie, baie, terase. La etaj 4 dormitoare, 2 bai. La mansarda open -space, poate fi compartimentata dupa doleante. Vila este din porotherm de 38, cu izolatie de 5, demisolul beton armat. Are panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 320.000 E neg.


25. Vand vila P+M, in Iosia, SC 110 mp, amprenta la sol 55 mp, cu geamuri montate, fara finisaje interioare, compusa din: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, teren total 380 mp, toate utilitatile, (apa, curent, canal, gaz), izolata exterior cu polistiren de 10. Pret 95.000 E neg.


26. Vand casa in Zona Calea Sintandreiului pe cadastral de Oradea, cu filigorie la rosu, piscina complet finalizata, teren 2600 mp, gaz in derulare, apa si canal in derulare, aproape soseaua Santandreiului, zona linistita, autorizatie pentru casa Parter+Mansarda, cu fundatie si elevatie-placa parter terminata, caramida pentru finalizare casa, filigorie cu anexa terminata la rosu, SC casa P+M de 272 mp plus filigorie, anexa de SC 112 mp, deci SC total 384 mp, piscina finalizata, curent trifazic, irigatie automata in intreaga curte, curte amenajata, put propriu de 87 m adancime, amplasata in zona de case, buna si pentru alte obiective. Pret 280.000 E neg.


27. Vand casa in loc Borod, localitate amplasata pe soseaua spre Cluj, dupa Alesd, circa 45 km de Oradea, compusa din 3 camere si dependinte, SC 120 mp, modernizata, parchet, termopane, baie moderna, teren total 4000 mp, apa de la retea si put propriu, terenul complet ingradit, cu pomi fructiferi. Casa nu este la soseaua principala, dar este amplasata aproape de sosea. Pret 39.500 E neg.


28. Vand casa in Zona Costaforu, 3 camere plus dependinte, dublu front stradal, posibilitate eventual si privatizare, fara imbunatatiri, casa din caramida, 2 camere la strada, teren total 275 mp, imediat ocupabila. Casa se preteaza la orice fel de activitate si are amplasament bun in zona blocurilor. Pret 149.000 E neg.


29. Vand casa pe nivel parter in Zona Spital Judetean, 5 camere, 2 bai, anexe, incalzire cu sobe, gaz la poarta, apa, canal, strada asfaltata, teren total 2000 mp, necesita modernizari, aproape statie autobus, zona linistita, acces rapid magazine, spital, imediat ocupabila, intrare auto, teren cu pomi fructiferi, vie, zmeura, etc. Pret 165.000 E neg.


30. Vand casa noua in Sintandrei pe nivel parter, cu toate utilitatile, apa, canal, curent, gaz, sosea, SC 155 mp, teren 456 mp, compusa din living mare cu bucatarie si loc luat de masa, 3 dormitoare, 2 bai (dormitor matrimonial cu baie si dressing), terasa mare spre curte. Constructie din porotherm de 30, izolata cu polistiren de 10, acoperita cu tigla, geamuri termopan 7 camere 3 sticle. Casa se poate vinde semifinisata la glet (pret 115.000 E neg) sau finisata la cheie in 2 luni. Pret 119.000 E neg.


31. Vand spatiu pentru birouri intr-o cladire modernizata recent, cu toate facilitatile, P+E, 750 mp, teren total 375 mp, in Zona Decebal-Kaufland, curent trifazic capacitate mare 50 kw, compartimentate in suprafete medii de circa 36-56 mp,(36, 42, 42, 42, 38, 56, 22, mp fiecare), fiecare cu baie si chicineta, 2 compartimente, daca se doreste suprafata mai mare pot fi unificate cate 2 la cerere, exista si o sala de protocol/conferinta de 110 mp dotata cu videoproiector, pentru prezentari powerpoint care se poate inchiria cu ora, dotata complet pentru orice altceva se doreste (work shopuri) etc.
Incalzirea este pe gaz, are 2 intrari, amplasata la sosea aproape Kaufland, Street Mall Decebal, usor accesibil aproape mijloace de transport (tramvai autobus, taxi), 1 loc de parcare ptr. fiecare birou, in zona este si parcarea mare la Kaufland. Birourile sant finalizate la cheie, incalzire pe gaz cazan Lamborghini, sistem antiefractie, camere video, cladire izolata cu polistiren de 5, geamuri noi, toate instalatiile electrice… apa, canal, incalzire schimbate in 2020. Pret 600.000 E neg.