Inchirieri

1. Dau in chirie Spatiu Comercial, la parter in Zona Nufarul-Piata, cu dubla orientare, spatiu vitrat pe ambele parti, SC 57 mp, intrare stradala, nefinisat interior (se poate finisa la cerere in functie de doleante) baie, 2 locuri de parcare, amplasat la strada circulata. Pret 550 E/luna, neg.


 2. Dau in chirie Hala cu SC de 450 mp, cu birouri si toalete, in Zona relativ centrala, buna pre depozit sau productie, posibilitate de a intra cu masina in hala, incalzire pe gaz, zona facil accesibila la pretul de 2000 E plus TVA. Tot aici separat sant 2 apartamente de inchiriat cu 2 si 3 camere cu toate facilitatile si baie la 250 E si 300 E plus TVA.


3. Dau in chirie Spatiu Comercial, la parter in Zona Nufarul-Piata, cu dubla orientare, spatiu vitrat pe ambele parti, SC 57 mp, intrare stradala, nefinisat interior (se poate finisa la cerere in functie de doleante) baie, 2 locuri de parcare, amplasat la strada circulata. Pret 550 E/luna, neg.


 4. Dau in chirie apartament 3 camere Bl Dacia, et 3 modernizat, mobilat, dotat, parcare, imediat ocupabil. Pret 270 E /luna neg.