Vile & Case

1. Vand vila deosebita, P+M, construita in 2010, amplasata in Cantemir, la strada asfaltata, SC 410 mp, teren total 2000 mp. Vila are un proiect deosebit cu spatii largi (open space), scara interioara in spirala, la parter living mare cu decalaj de scara, loc de luat masa, bucatarie, baie, loc depozitare, sala cazan, iesire la tarasa spre curte, terasa foarte generoasa. La parter avem in plus un apartament complet separat compus din living, bucatarie, baie, dormitor, camara, terasa. La mansarda 3 dormitoare si baie, dressing, terasa mare cu vedere spre curte si terase spre strada cu acces din dormitoarele cu vedere stradala. Vila mai are un garaj si 4 locuri parcare interior, curte mare cu gazon si pomi fructiferi. Constructia este din porotherm cu izolatie de 10, geamuri mari vitrate in intreaga locuinta, incalzire proprie si gaz la poarta, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile, acoperis cu tigla tondach, front mare stradal, amplasata intr-o zona linistita. Pret 265.000 E neg.


2. Vand vila deosebita in Bewerly-Hills Sanmartin, P+M, constructie 2011 din porothem, izolata, SC 470 mp, garaj pentru 2 masini, incalzire proprie. Vila este compusa din living mare, bucatarie, loc de luat masa, dormitor matrimonial cu baie, plus o baie de serviciu, terasa. La mansarda 2 dormitoare, living mare, dressing, baie, terasa. Teren total de 560 mp. Vila are finisaje lux, usi interioare cu vitralii, parchet natur, gaz in derulare,amplasata la strada asfaltata, cu utilitati, aproape de padurea Felix. Pret 180.000 E neg. 


3. Vand vila in Bewerly Hills Sanmartin, P+M, langa padure, constructie 2008, din porotherm, izolata, proiect deosebit, SC 450 mp, incalzire proprie si gaz in derulare, compusa la parter din living mare, bucatarie, loc de luat masa, baie, sala sport, terasa la mansarda3 dormitoare mari, 2 bai, terasa, parchet natul peste tot, usi interioare cu vitralii, geamuri vitrate, teren total 1604 mp, front stradal mare, amplasata la sosea asfaltata. Pret 220.000 Euro neg. 


4. Vand vila P+E+M, zona centrala, Zona Decebal, SC 300 mp, amprenta la sol 100 mp, compusa la parter dintr-un Spatiu Comercial de 100 mp, bun pentru orice activitate inclusiv birouri, firme, cabinete, etc. cu intrare direct din strada. La etaj living cu bucatarie, baie, si 2 dormitoare, iar la mansarda living mare cu bucatarie si baie de serviciu si inca 2 dormitoare, unul matrimonial cu baie privata. Cladirea a fost construita in 2010 din porotherm, cu izolatie de 10, teren total 200 mp, intrare de masina si loc parcare pentru 2 masini, incalzire pe gaz cu centrala separata pe fiecare nivel si terasa mare de 6m lungime pe fiecare nivel. Vila se poate vinde eventual si separat pe nivele de apartamente. Pret 225.000 E neg.


5. Vand cladire transformata in gradinita, Zona Centrala, SC 620 mp, D+P+E+M, compusa din circa 14 camere si 6 bai. Intreaga constructie a fost modificata pentru copii, in sali de studiu, sali de joaca, de dormit, baile au toate modificarile cu toalete si chiuvete pentru copii, scarile sant pe normele acceptate de minister. De asemenea cladirea are inclusiv scara exterioara de incendiu. Constructia este din 2003, izolata, partial incalzire si in pardoseala, in mansarda este birou si o biblioteca mare amenajata cu rafturi, de asemenea exista sala de mese si o bucatarie amenajata, capacitatea este de circa 80-90 de copii cu program normal si prelungit. Cladirea se vinde complet mobilata dotata cu tot ce exista in interior, de asemenea este in functiune si are toate avizele necesare de functionare la zi.Teren total de 540 mp, intrare auto, curte amenajata de joaca pentru copii. Pret 450.000 E neg.


6. Vand vila P+M in Zona Doja-Spital, SC 390 mp, amprenta la sol 194, deosebita lux, parter open-space, cu semineu, incalzire in pardoseala, baie cu jacuzzi, sufragerie mare, la mansarda living, 2 dormitoare, baie, dressing. Alipita de vila se gaseste o hala pe nivel parter, SC 294 mp, compusa din spatiu depozit, 2 birouri, receptie, hol, chicineta, baie. Intreaga cladire este constructie 2008 din porotherm, cu izolatie de 10, incalzire pe gaz si cazan pe lemne, filigorie dotata si cu videoproiectoare, grill, utilitati, apa, canal, amplasata la sosea asfaltata,teren total 2420 mp, dublu front stradal stare excelenta, cladirile sant complet separate, cu intrari separate, curte mare, spatiu parcare mare, acces masini mari, imediat ocupabila. Pret 365.000 E neg.


7. Vand vila deosebita Biharia, constructie 2007, pe nivel Parter (pregatita daca se doreste si mansarda). SC este de 230 mp, si teren total de aproximativ 3600 mp. Casa este compusa din: living, cu bucatarie, loc de luat masa, 4 dormitoare, 2 bai, terasa mare inchisa cu termopane, filigorie ptr grill, piscina, garaj ptr 2 masini SC 120 mp, cu sala de cazan si bucatarie separata. Incalzirea este pe gaz, dar s-a pastrat si cazanul pe lemne si este functional. Curtea este amenajata si are o gradina foarte mare, (daca se doreste se mai poate cumpara teren cu livada de pomi fructiferi tineri, tot aici la un pret separat de circa 2300 mp) frontul stradal este mare, curte ingradita sistem alarma, camere video. Constructia este din porotherm cu izolatie d 10, poarta de intrare automata, curent trifazic, complet mobilata, dotata. Pret 165.000 E neg.


8. Vand vila Zona Doja, D+P+E, constructie solida, modernizata recent, SC 400 mp compusa din: La parter (open space) din living, bucatarie, loc de luat masa, semineu, baie camera musafiri, birou la etaj 3 dormitoare, 2 bai, terasa inchisa, balcon, demisolul este compartimentat, garaj pentru o masina, loc parcare in curte. Terenul total este de 850 mp, panorama deosebita spre oras. Vila are toate utilitatile, incalzire pe gaz, (la parter incalzire si in pardoseala, este izolata cu polistiren de 5, de asemenea in curte exista o filigorie dotata, grill, pomi fructiferi etc. Vila se vinde complet mobilata, dotata. Pret 260.000 E neg.


9. Vand vila, Zona Iosia, modernizata, dotata, dupa 2000. Buna – firme, cabinete, gradinite, azil, eventual la schimb cu o casa mica si diferenta. Este compusa:2 corpuri, in primul exista 7 camere, 2 holuri, 2 bucatarii, 3 bai, terase, al doilea corp este compus din 3 camere, bucatarie, hol si baie, mai exista o Hala de productie, de circa 300 mp, curent trifazic, curte interioara, intrare autoterasa acoperita si gradina, teren total 1000 mp, incalzire pe gaz sau oras. Pret – 230.000 E neg.


10. Vand vila P+M in Gepiu, (16 km de Oradea) langa sosea, constructie noua 2008, teren 1300 mp, SC 300 mp, filigorie cu semineu, mobilata, dotata, curte amenajata, gazon, intrare auto, incalzire cu cazan e peleti, geamuri termopan vitrate mari, jaluzele la toate geamurile. Casa se compune din living mare si 2 dormitoare la parter cu baie si la mansarda 2 dormitoare cu baie. Filigoria se compune din 3 compartimente cu sufragerie separata, cuptor, mobilier complet, etc. Curte cu gazon si pomi ornamentali, pomi fructiferi. Casa este imediat ocupabila. Pret 95000 E neg.


11. Vand apartament la casa P+M, central, SC 150 mp, central, 3 in curte, cladire modernizata recent, izolata cu polistiren de 15, incalzire in pardoseala. Apartamentul se compune din living, open -space, dormitor, baie la parter si 2 dormitoare, baie la etaj, mobilate lux complet nou.Curtea este amenajata recent, cu dale, strada linistita. Pret 120.000 E neg.


12. Vand vila deosebita D+P+E+M, zona – Str. Caisilor, cu toate utilitatile, constructie 2008: SC 450 mp, SC la sol 140 mp, compusa din 4 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii, beci, living pe 2 nivele, 2 garaje, dublu front stradal, teren 1400 mp, terase, mobilata, dotata, incalzire proprie cu cazan pe lemne si gaz, panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 390 000 E neg.


13. Vand Vila Zona Izvorului, constructie 2009, SC 350 mp, S+P+M, compusa din living, bucatarie, birou, 3 dormitoare, 4 bai, terasa, curte amenajata, garaj ptr 2 masini, incalzire pe gaz, utilitati de la oras si put propriu, intrare auto, filigorie mobilata, dotata, gril, gradina cu pomi fructiferi, imediat ocupabila. Vila este compusa din living mare cu decalaj, 4 bai, 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu baie), SC 350 mp, suprafata utila: 300 mp, suprafata totala: teren 950, anul constructiei: 2009. Vila are filigorie mobilata complet, garaj ptr 2 masini, nu a fost locuita decat ocazional. Accepta si schimburi. Pret 190.000 E neg.


 14. Vand vila Zona Horea, constructie 2009, pe nivel Parter, din porotherm cu izolatie de 10, S.C. 230 mp, compusa din: living, 3 dormitoare, bucatarie, loc de luat masa, 2 bai, teren 500 mp si in curte inca un apartament cu o camera si dependinte, Curtea amenajata cu lac, spatiu verde, terasa, sistem alarma, camere video, panouri solare ptr apa calda. Intrare auto, incalzire pe gaz, mobilata, dotata complet. Pret 280.000 E neg. 


15. Vand vila lux mobilata, dotata complet zona Spital Judetean, Compusa din P+E+M, la parter, living, baie, bucatarie, sufragerie, garaj, la etaj 3 dormitoare 2 bai (dormitor matrimonial cu baie), la mansarda open-space complet mobilata dotata cu birou, loc de joaca, dulapuri ptr haine. Vila este constructie 2008, cu incalzire de oras pe agent primar, izolata cu polistiren de 10, partial incalzire in pardoseala, curte amenajata, terasa exterioara acoperita, grill, mobila moderna in totalitate.
Este amplasata aproape de spitalul judetean, aproape mijloace de transport in comun, garaj plus loc parcare in fata, strada asfaltata, orientare spre sud cu mult soare in timpul zilei, libera din cursul lunii aprilie. Pret 220.000 E neg.


16. Vand vila parte de duplex, P+E+M, SC 280 mp, constructie 2008, izolata cu polistiren de 10. din porotherm, compusa la parter din living, bucatarie, baie, terasa, la etaj 4 dormitoare 2 bai, la mansarda open space, baie, vila este finisata in interior la glet, cu instalatii de curent montate. Are terasa exterioara mare cu un beci sub ea, teren total 410 mp, apa, canal, curent, si apa termala bransata pentru incalzire. Intrare auto, amplasata intre case, in Oncea pe Platou, strada pietruita.
Pret 120.000 E neg .


 17. Vand central doua corpuri de cladire, una complet renovata P+M, SC 600 mp, al doilea corp P+E+M, SC 550 mp, constructie noua 2002, cu destinatie de birouri, gradinite, firme, cabinete, etc. Teren 1700 mp, incalzire de oras si proprie pe gaz, intrare auto, strada centrala, sistem alarma, video, aer conditionat. Pret 600.000 E neg.


 18. Vand vila noua, construita in 2014- 2016, in zona Oncea, Strada Prunilor, pe nivel parter, S.C. 240 mp, si teren 1000 mp. Casa este la standarde lux, aproape complet mobilata, dotata, compusa din living, 3 dormitoare, (dormitor matrimonial cu baie), bucatarie, 2 bai, loc de luat masa, terasa acoperita, curte amenajata, garduri, incalzire proprie pe curent si gaz. Utilitati: (apa, canal de la oras), zona linistita, jaluzele electrice, dressinguri. Pret 170.000 E neg.


 19. Vand Vila D+P+E+M, constructie noua la rosu, nefinisata, din 2014, cu o S.C. 1260 mp, amprenta la sol de circa 315 mp, teren total 1200 mp in Zona -Aeroport, lasata cu spatii deschise pentru a putea fi compartimentata dupa doleante. Cladirea se preteaza pentru firme IT, gradinite, after-school, sala de nunti, reprezentante, birouri etc. Cladirea se poate da si spre a fi finisata cu conditia foosirii ei gratuite pe o perioada de 10 ani, se pot discuta diferite variante. La vanzare pretul este de 400.000 E neg.


 20. Vand vila in Bewerly Hills -Sanmartin, constructie 2005, P+M, SC 350 mp, din porotherm cu izolatie din polistiren, compusa la parter din living cu decalaj de scara si semineu, bucatarie, sufragerie, baie, la mansarda 4 dormitoare, baie, dressing, terasa spre curte. Vila are geamuri termopan, mari vitrate cu jalujele din PVC, partial mobilata. Garaj pentru 2 masini, incalzire pe combustibil M, gaz in derulare, teren total 1000 mp, curte amenajata, filigorie, grill. Este amplasata la strada asfaltata, cu utilitati, front mare. Pret 185.000 E neg.


 21. Vand vila Zona Izvorului-Ecaterina Teodoroiu, D+P+M, Sc 540 mp, teren 1323 mp, F.S. 20 ml. Vila a fost construita in 1996, compusa din 2 garaje, sala sport, crama, sala cazan la demisol. La parter living, hol mare, bucatarie, baie si inca un apartament mic separat (camera, baie, bucatarie). La mansarda, living, 4 dormitoare, baie, hol, birou, terase. Vila este mobilata, dotata, piscina, chemineu la ambele nivele, utilitati, incalzire proprie cu cazan Viessman, posibil gaz. Pret 250.000 E neg.


 22. Vand constructie 2008, pentru Birouri, Ultracentral, Zona biserica cu Luna, P+E+M, SC 480 mp, porotherm, izolata, amprenta la sol 160 mp, La parter 5 birouri, baie, hol, chicineta. La etaj 5 birouri, hol, baie, si la Mansarda 2 incaperi mari, Open Space si hol. Teren total 365 mp, intrare auto, incalzire proprie cazan Viessman. Pret 250.000 E neg.


 23. Vand Vila D+P+E+M, la rosu, in Zona Muzeu, SC 750 mp, compusa din 6 apartamente cu 2 si 4 camere la demisol garaj pentru 6 masini, teren total 300 mp, constructie 2008. Pret 160.000 E neg.


 24. Vand vila D+P+M, ultracentral, zona Hotel-Continental, modernizata in 2010, compusa la parter din living, bucatarie, sufragerie, baie, 2 dormitoare, demisol cu 3 compartimente, mansarda open space compusa din 2 compartimente cu baie si terasa proprie, SC, 300 mp, amprenta la sol 120 mp, teren total 280 mp, filigorie si chcineta dotata cu toate utilitatile, curte amenajata cu gazon, izolata cu polistiren de 5, incalzire proprie, partial mobilata, intrare auto. Pret 190.000 E.


25. Vand vila la Paleu in fosta ferma, P+M, constructie 2012, mobilata, dotata, SC 200 mp, plus separat garaj cu usa automata, anexe pentru depozitare de circa 70 mp. Teren total 524 mp, apa de la retea, canal in derulare, incalzire cu cazan pe peleti. Vila are geamuri cu 7 camere si 3 sticle, izolata cu polistiren de 10, curent trifazic, Curtea este amenajata cu gazon si arbusti ornamentali, strada pietruita circa 300 m de la asfalt. La parter living, bucatarie, baie, loc de luat masa, la mansarda 3 dormitoare, baie, terasa. Pret 98.000 E neg.


26. Vand vila P+M, zona Oncea, SC 135 mp, teren total 300 mp, compusa din living open-space, 2 dormitoare, 2 bai, construita in 2018, din porotherm cu izolatie de 10, nemobilata, incalzire pe gaz, copertina pentru masina, intrare auto, curte amenajata, terasa la parter. Pret 110.000 E neg.


27. Vand vila deosebita, Zona Ultracentrala, P+E, SC 520 mp, (260 mp pe nivel), constructie 2008: parter compus din living cu decalaj de nivel, bucatarie, baie, 2 dormitoare, etaj compus din living, 2 bai, 3 dormitoare, dressing, bucatarie, terasa, parchet si 2 scari interioare din lemn de nuc, incalzire de la oras, teren 455 mp, 2 garaje, curte interioara, gratar, etc. dotata, mobilata complet nou, buna pentru locuit, firme, birouri, gradinite, companii, etc. Pret 350 000 E neg.


28. Vand vila noua constructie 2018-2019, pe nivel parter, SC 300 mp, SU, 130 mp, terasa mare de 60 mp, garaj ptr 2 masini, construita pe seminivele, in Zona Facliei, cu toate utilitatile, (apa, canal, curent), gaz in derulare, incalzire actuala pe curent, constructie din porotherm cu izolatie de 10, acoperis cu tigra, incalzire in pardoseala in totalitate, finisaje de lux, scara interioara cu balustrada sticla, compusa din living, 3 dormitoatre (dormitor matrimonial), 2 bai, bucatarie inchisa, nemobilata, imediat ocupabila. Curte amenajata cu gazon si sistem irigatie automat. Pret 188.000 E neg.


29. Vand vila deosebita in Santandrei, in cartierul nou la intrare in sat, construita in 2011, P+E, SC 250 mp, (120) pe nivel, teren total 1010 mp, piscina de 10/4 m cu o adancime de 1,7 m, vila se compune la parter din: living, bucatarie, sufragerie, baie, birou, iar la etaj are 3 dormitoare, 2 bai (dormitor matrimonial cu baie), terasa la fiecare dormitor. la parter mai exista o terasa acoperita, curte complet amenajata, 2 intrari auto. Vila se vinde complet mobilata, dotata, are toate utilitatile (apa. curent, canal), incalzire pe gaz, strada linistita. Pret 155.000 E neg.


30. Vand vila P+M, zona Str Beldiceanu, constructie 2011, din porotherm cu izolatie de 8, acoperis cu tigla Tondach, incalzire pe gaz si cazan pe lemne, amplasata la strada asfaltata, zona linistita, SC 250 mp, teren total 681 mp.Vila se compune la parter din living, bucatarie, 2 bai, camara, 2 dormitoare, terasa acoperita cu vedere spre curte si la mansarda din 4 dormitoare, baie. La parter exista garaj pentru masina, intrare auto si o bucatarie separata cu sala de cazan. Curtea este amenajata si in spate gradina cu pomi fructiferi, panorama frumoasa, mobilata, dotata, complet. Pret 185.000 E neg.


31. Vand vila mare D+P+E+M, Sc-800 mp, teren 1250 mp, constructie 2001, semifinisata, FS- 28 m. Vila este finisata pana la glet, incalzire pe gaz, instalatie de curent, canal si apa. La demisol exista 2 garaje, sala sport, baie, depozit. La parter – living, dining, bucatarie, baie, terase. La etaj 4 dormitoare, 2 bai. La mansarda open -space, poate fi compartimentata dupa doleante. Vila este din porotherm de 38, cu izolatie de 5, demisolul beton armat. Are panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 250.000 E neg.


32. Vand vila P+M zona Paleu, aproape sosea, mobilata dotata partial, construita in 2014, izolata cu polistiren de 10, incalzire pe peleti, grill in curte, terasa la parter acoperita, curte amenajata, teren 370 mp, imediat ocupabila, vila se compune din living, bucatarie, baie, loc luat masa la parter si la mansarda din 2 dormitoare, baie, terasa mica. Pret 85000 E neg.


33. Vand vila noua in Baile 1 Mai – Rontau, P+M, constructie 2010, compusa la parter din: living, bucatarie, baie, birou. La mansarda 3 dormitoare si o baie, terasa cu filigorie acoperita, incalzire cu cazan pe lemne, un garaj, apa de la retea, teren total 450 mp. Pret 62.000 E neg.


34. Vand apartament (etaj de vila), zona ultracentrala, strada circulata, constructie solida, SC 195 mp, compus din: 5 camere, 2 bai, bucatarie, garaj, terasa, teren total 265 mp, dublu front stradal, camere parchetate, incalzire de oras, bun locuinta sau firme, birouri, cabinete, etc. Pret 98.000 E neg.


35. Vand vila construita in 1996, in Baile 1 Mai, central, P+M, SC totala 230 mp, compusa din: living, bucatarie, loc de luat masa, baie, camara, sala cazan si la mansarda, dormitor mare, baie, dressing, teren total 1000 mp, garaj, intrare auto, incalzire proprie cu cazan pe lemne, chemineu. Pret 180.000 E neg.


36. Vand casa pe nivel parter in Episcopia, aproape Matei Corvin, constructie 2000, din caramida, SC 200 mp, Su 150 mp, cu dublu front stradal, garaj,curte gradina mare de 1800 mp cu vita de vie nobila pe rod. Casa se compune din, 2 camere, baie, bucatarie, incalzire pe pompa de caldura si gaz, clima, trifazic, apa, canal, intrare auto, anexe, curte amenajata. Pret 110.000 E neg. 


37. Vand vila P+M, in Iosia, SC 110 mp, amprenta la sol 55 mp, cu geamuri montate, fara finisaje interioare, compusa din: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, teren total 380 mp, toate utilitatile, (apa, curent, canal, gaz), izolata exterior cu polistiren de 10. Pret 58.000 E neg.


38. Vand cladire de birouri in Zona Decebal – Kaufland, P+2E+m, SC 715 mp, lux, modernizata recent, complet mobilata, dotata, pe fiecare nivel exista 5 birouri, chicineta, baie. Cladirea este dotata cu aer conditionat, camere video, sistem alarma, incalzire cu gaz si curent, izolata cu polistiren de 10, posibilitate intrare direct din strada. Pret 525.000 E neg.


39. Vand vila la Sintandrei, constructie 2018, pe nivel Parter, SC 110 mp, terasa posterioara, compusa din living, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, utilitati, incalzire pe gaz, intrare auto, teren total 500 mp, aproape sosea. Vila este construita din porotherm cu izolatie de 10, tigla tondach, finisata la cheie. Pret 90.000 E neg.


40. Vand casa in Zona Strada Prunilor, cu front stradal, necesita renovare, cu toate utilitatile, apa, canal, gaz, SC 170 mp, teren total 1880, ingradit cu gard. Casa necesita renovare sau eventual demolare, este amplasata intre case, curte cu vita de vie, pomi in gradina front stradal de 25 ml, imediat ocupabila. Pret 49.000 E neg.


41. Vand casa in Zona Calea Sintandreiului pe cadastral de Oradea, cu filigorie la rosu, piscina complet finalizata, teren 2600 mp, gaz in derulare, apa si canal in derulare, aproape soseaua Santandreiului, zona linistita, autorizatie pentru casa Parter+Mansarda, cu fundatie si elevatie-placa parter terminata, caramida pentru finalizare casa, filigorie cu anexa terminata la rosu, SC casa P+M de 272 mp plus filigorie, anexa de SC 112 mp, deci SC total 384 mp, piscina finalizata, curent trifazic, irigatie automata in intreaga curte, curte amenajata, put propriu de 87 m adancime, amplasata in zona de case, buna si pentru alte obiective. Pret 280.000 E neg