Vile & Case

1. Vand 2 vile pe un domeniu foarte extins in zona deal, Gara – Beldiceanu, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile, inclusiv gaz. Una din vile este complet dotata, locuibila, cu geamuri mari, vitrate, SC aprox 250 mp, P+M, si cealalta D+P+E+M,care este dotata cu lift interior, pe o amprenta la sol de circa 450 mp, cu piscina interioara mare, cu jacuzzi, finisata complet, necesita anumite renovari, nelocuita de fel, izolate ambele cu polistiren. Teren total de 10.300 mp, piscina exterioara, garaje subterane de circa 200 mp, sistem de aerisire ultraperformant, camere mari, fiecare dormitor cu baie si dressing, anexe circa 300 mp, 2 intrari in curte, gard din zidarie care inconjoara intreaga proprietate, porti automate, incalzire pe motorina si gaz, teren de tenis betonat, curte cu filigorie si grill, zona de recreere, terasa la ultimul nivel de circa 150 mp, panorama deosebita, circa 12 bai, spatii foarte generoase, geamuri vitrate, bucatarie cu loc bar, curte amenajata, trifazic de capacitate mare. Vila se preteaza pentru locuit, conac,transformata in hotel, pensiune, clinica, reprezentanta, etc. Pret 800.000 E neg.


2. Vand vila deosebita, P+M, construita in 2010, amplasata in Cantemir, la strada asfaltata, SC 410 mp, teren total 2000 mp. Vila are un proiect deosebit cu spatii largi (open space), scara interioara in spirala, la parter living mare cu decalaj de scara, loc de luat masa, bucatarie, baie, loc depozitare, sala cazan, iesire la tarasa spre curte, terasa foarte generoasa. La parter avem in plus un apartament complet separat compus din living, bucatarie, baie, dormitor, camara, terasa. La mansarda 3 dormitoare si baie, dressing, terasa mare cu vedere spre curte si terase spre strada cu acces din dormitoarele cu vedere stradala. Vila mai are un garaj si 4 locuri parcare interior, curte mare cu gazon si pomi fructiferi. Constructia este din porotherm cu izolatie de 10, geamuri mari vitrate in intreaga locuinta, incalzire proprie si gaz la poarta, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile, acoperis cu tigla tondach, front mare stradal, amplasata intr-o zona linistita. Pret 265.000 E neg.


3. Vand vila deosebita in Bewerly-Hills Sanmartin, P+M, constructie 2011 din porothem, izolata, SC 470 mp, garaj pentru 2 masini, incalzire proprie. Vila este compusa din living mare, bucatarie, loc de luat masa, dormitor matrimonial cu baie, plus o baie de serviciu, terasa. La mansarda 2 dormitoare, living mare, dressing, baie, terasa. Teren total de 560 mp. Vila are finisaje lux, usi interioare cu vitralii, parchet natur, gaz in derulare,amplasata la strada asfaltata, cu utilitati, aproape de padurea Felix. Pret 180.000 E neg. 


4. Vand vila in Bewerly Hills Sanmartin, P+M, langa padure, constructie 2008, din porotherm, izolata, proiect deosebit, SC 450 mp, incalzire proprie si gaz in derulare, compusa la parter din living mare, bucatarie, loc de luat masa, baie, sala sport, terasa la mansarda3 dormitoare mari, 2 bai, terasa, parchet natul peste tot, usi interioare cu vitralii, geamuri vitrate, teren total 1604 mp, front stradal mare, amplasata la sosea asfaltata. Pret 220.000 Euro neg.


5. Vand cladire pentru Pensiune, D+P+3E, SC 1465 mp, teren total 1000 mp, amprenta la sol 370 mp, constructie 2012. Cladirea a fost proiectata ca si Pensiune, cu zona administrativa in demisol, restaurant, bucatarie, terase la parter, si la etaje cate 7 camere pe nivel, fiecare cu baie si balcon propriu, cu etaj 3 open space ptr a fi schimbata destinatia daca se doreste. Cladirea este la rosu, din porotherm de 38, partial geamuri montate, instalatia electrica executata, bransament curent trifazat 50 kw, apa, canal, inclusiv hidrant in curte, terenul este imprejmuit complet cu gard din zidarie, amplasata la sosea, intrare auto. Cladirea a fost construita conform normelor EU, camere de circa 22, 23, mp, holuli largi, posibilitate lift exterior, lift pentru haine/spalatorie. Cladirea poate fi folosita si ptr firme, birouri, reprezentante, show-room, etc. Pret 375.000 E neg.


6. Vand vila P+E, constructie 1980 in Zona Cantemir, SC 230 mp, constructie solida, posibilitate si de mansardare, fara imbunatatiri, teren 480 mp, intrare auto, gradina cu pomi fructiferi, curte betonata, beci de circa 12 mp. Vila se compune din 2 camere, bucatarie, loc de luat masa terasa acoperita hol, baie, la parter si la etaj 3 camere, baie, terasa acoperita, 3 balcoane, (unul stradal). Casa scarii cu balustrade, camere parchetate, incalzire pe gaz, sau pastrat si sobele. Casa este amplasata intr o zona rezidentiala de case, la strada asfaltata, aproape mijloace de transport in comun, aproape scoala. Pret 190.000 E neg.


7. Vand cladire transformata in gradinita, Zona Centrala, SC 620 mp, D+P+E+M, compusa din circa 14 camere si 6 bai. Intreaga constructie a fost modificata pentru copii, in sali de studiu, sali de joaca, de dormit, baile au toate modificarile cu toalete si chiuvete pentru copii, scarile sant pe normele acceptate de minister. De asemenea cladirea are inclusiv scara exterioara de incendiu. Constructia este din 2003, izolata, partial incalzire si in pardoseala, in mansarda este birou si o biblioteca mare amenajata cu rafturi, de asemenea exista sala de mese si o bucatarie amenajata, capacitatea este de circa 80-90 de copii cu program normal si prelungit. Cladirea se vinde complet mobilata dotata cu tot ce exista in interior, de asemenea este in functiune si are toate avizele necesare de functionare la zi.Teren total de 540 mp, intrare auto, curte amenajata de joaca pentru copii. Pret 450.000 E neg.


8. Vand vila P+M, in zona Horea, amplasata pe o strada linistita, pe parter living, bucatarie cu loc de luat masa, un birou mic , baie si la mansarda 2 dormitoare, baie, dressing, hol mare, bibliotea. Intrare auto, curte interioara, put forat ptr irigat curtea, terasa acoperita la parter amplasata spre sud, cu mult soare, un beci de circa 6 mp. Casa se vinde partial mobilata, geamuri termopan, parchet, gresie faianta, modernizata in 2014, aer conditionat, alarma, camere video, izolata cu polistiren de 10. Pret 199.000 E, neg.


9. Vand vila Zona Doja, D+P+E, constructie solida, modernizata recent, SC 400 mp compusa din: La parter (open space) din living, bucatarie, loc de luat masa, semineu, baie camera musafiri, birou la etaj 3 dormitoare, 2 bai, terasa inchisa, balcon, demisolul este compartimentat, garaj pentru o masina, loc parcare in curte. Terenul total este de 850 mp, panorama deosebita spre oras. Vila are toate utilitatile, incalzire pe gaz, (la parter incalzire si in pardoseala, este izolata cu polistiren de 5, de asemenea in curte exista o filigorie dotata, grill, pomi fructiferi etc. Vila se vinde complet mobilata, dotata. Pret 260.000 E neg.


10. Vand vila, Zona Iosia, modernizata, dotata, dupa 2000. Buna – firme, cabinete, gradinite, azil, eventual la schimb cu o casa mica si diferenta. Este compusa:2 corpuri, in primul exista 7 camere, 2 holuri, 2 bucatarii, 3 bai, terase, al doilea corp este compus din 3 camere, bucatarie, hol si baie, mai exista o Hala de productie, de circa 300 mp, curent trifazic, curte interioara, intrare autoterasa acoperita si gradina, teren total 1000 mp, incalzire pe gaz sau oras. Pret – 230.000 E neg.


11. Vand vila P+M in Gepiu, (16 km de Oradea) langa sosea, constructie noua 2008, teren 1300 mp, SC 300 mp, filigorie cu semineu, mobilata, dotata, curte amenajata, gazon, intrare auto, incalzire cu cazan e peleti, geamuri termopan vitrate mari, jaluzele la toate geamurile. Casa se compune din living mare si 2 dormitoare la parter cu baie si la mansarda 2 dormitoare cu baie. Filigoria se compune din 3 compartimente cu sufragerie separata, cuptor, mobilier complet, etc. Curte cu gazon si pomi ornamentali, pomi fructiferi. Casa este imediat ocupabila. Pret 95000 E neg.


12. Vand vila P+M, in Osorhei, amplasata pe o strada asfaltata, SC 400 mp, compusa la parter din living mare, 2 bai, bucatarie, sala cazan, plus inca 2 camere si baie, terasa acoperita in curte si la mansarda 4 dormitoare, 2 bai terasamare la fiecare camera. Constructia a fost complet renovata, izolata cu polistiren de 10 in 2017, curte amenajata, betonata teren mare de 1500 mp, daca se doreste cu posibilitate de inca 1500 mp. Cladirea se preteaza si pentru pensiune, firme, birouri reprezentante etc, amplasata la strada asfaltata, aproape de soseaua principala. Exista utilitati de la sat, apa, curent, canal incalzire proprie, gaz in derulare, complet mobilata, dotata. Pret 190.000 E neg.


13. Vand vila deosebita D+P+E+M, zona – Str. Caisilor, cu toate utilitatile, constructie 2008: SC 450 mp, SC la sol 140 mp, compusa din 4 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii, beci, living pe 2 nivele, 2 garaje, dublu front stradal, teren 1400 mp, terase, mobilata, dotata, incalzire proprie cu cazan pe lemne si gaz, panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 390 000 E neg.


14. Vand Vila Zona Izvorului, constructie 2009, SC 350 mp, S+P+M, compusa din living, bucatarie, birou, 3 dormitoare, 4 bai, terasa, curte amenajata, garaj ptr 2 masini, incalzire pe gaz, utilitati de la oras si put propriu, intrare auto, filigorie mobilata, dotata, gril, gradina cu pomi fructiferi, imediat ocupabila. Vila este compusa din living mare cu decalaj, 4 bai, 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu baie), SC 350 mp, suprafata utila: 300 mp, suprafata totala: teren 950, anul constructiei: 2009. Vila are filigorie mobilata complet, garaj ptr 2 masini, nu a fost locuita decat ocazional. Accepta si schimburi. Pret 190.000 E neg.


 15. Vand vila P+M, construita in 2007 din caramida si boltari si anexa cu 2 cam si baie, in Biharia, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile si gaz pe strada. Vila se compune din living, bucatarie, baie, 2 dormitoare la parter, si mansarda nefinisata open space, SC 310 mp Partea de parter a vilei este locuibila, mansarda este complet nefinisata, geamuri, usi, termopan. Anexa de 58 mp se compune din 2 camere, baie, bucatarie si este complet finisata, izolata. Terenul total este de 1439 mp, casa este amplasata la strada asfaltata,(nu pe strada principala), intrare auto, front mare. Pret 80.000E neg. 


16. Vand vila parte de duplex, P+E+M, SC 280 mp, constructie 2008, izolata cu polistiren de 10. din porotherm, compusa la parter din living, bucatarie, baie, terasa, la etaj 4 dormitoare 2 bai, la mansarda open space, baie, vila este finisata in interior la glet, cu instalatii de curent montate. Are terasa exterioara mare cu un beci sub ea, teren total 410 mp, apa, canal, curent, si apa termala bransata pentru incalzire. Intrare auto, amplasata intre case, in Oncea pe Platou, strada pietruita.
Pret 120.000 E neg.


 17. Vand Vila D+P+E+M, constructie noua la rosu, nefinisata, din 2014, cu o S.C. 1260 mp, amprenta la sol de circa 315 mp, teren total 1200 mp in Zona -Aeroport, lasata cu spatii deschise pentru a putea fi compartimentata dupa doleante. Cladirea se preteaza pentru firme IT, gradinite, after-school, sala de nunti, reprezentante, birouri etc. Cladirea se poate da si spre a fi finisata cu conditia foosirii ei gratuite pe o perioada de 10 ani, se pot discuta diferite variante. La vanzare pretul este de 400.000 E neg.


18. Vand vila in Bewerly Hills -Sanmartin, constructie 2005, P+M, SC 350 mp, din porotherm cu izolatie din polistiren, compusa la parter din living cu decalaj de scara si semineu, bucatarie, sufragerie, baie, la mansarda 4 dormitoare, baie, dressing, terasa spre curte. Vila are geamuri termopan, mari vitrate cu jalujele din PVC, partial mobilata. Garaj pentru 2 masini, incalzire pe combustibil M, gaz in derulare, teren total 1000 mp, curte amenajata, filigorie, grill. Este amplasata la strada asfaltata, cu utilitati, front mare. Pret 185.000 E neg.


19. Vand vila Zona Izvorului-Ecaterina Teodoroiu, D+P+M, Sc 540 mp, teren 1323 mp, F.S. 20 ml. Vila a fost construita in 1996, compusa din 2 garaje, sala sport, crama, sala cazan la demisol. La parter living, hol mare, bucatarie, baie si inca un apartament mic separat (camera, baie, bucatarie). La mansarda, living, 4 dormitoare, baie, hol, birou, terase. Vila este mobilata, dotata, piscina, chemineu la ambele nivele, utilitati, incalzire proprie cu cazan Viessman, posibil gaz. Pret 250.000 E neg.


20. Vand constructie 2008, pentru Birouri, Ultracentral, Zona biserica cu Luna, P+E+M, SC 480 mp, porotherm, izolata, amprenta la sol 160 mp, La parter 5 birouri, baie, hol, chicineta. La etaj 5 birouri, hol, baie, si la Mansarda 2 incaperi mari, Open Space si hol. Teren total 365 mp, intrare auto, incalzire proprie cazan Viessman. Pret 250.000 E neg.


 21. Vand vila la Paleu in fosta ferma, P+M, constructie 2012, mobilata, dotata, SC 200 mp, plus separat garaj cu usa automata, anexe pentru depozitare de circa 70 mp. Teren total 524 mp, apa de la retea, canal in derulare, incalzire cu cazan pe peleti. Vila are geamuri cu 7 camere si 3 sticle, izolata cu polistiren de 10, curent trifazic, Curtea este amenajata cu gazon si arbusti ornamentali, strada pietruita circa 300 m de la asfalt. La parter living, bucatarie, baie, loc de luat masa, la mansarda 3 dormitoare, baie, terasa. Pret 98.000 E neg.


22. Vand vila P+M, zona Oncea, SC 135 mp, teren total 300 mp, compusa din living open-space, 2 dormitoare, 2 bai, construita in 2018, din porotherm cu izolatie de 10, nemobilata, incalzire pe gaz, copertina pentru masina, intrare auto, curte amenajata, terasa la parter. Pret 110.000 E neg.


23. Vand vila noua constructie 2018-2019, pe nivel parter, SC 300 mp, SU, 130 mp, terasa mare de 60 mp, garaj ptr 2 masini, construita pe seminivele, in Zona Facliei, cu toate utilitatile, (apa, canal, curent), gaz in derulare, incalzire actuala pe curent, constructie din porotherm cu izolatie de 10, acoperis cu tigra, incalzire in pardoseala in totalitate, finisaje de lux, scara interioara cu balustrada sticla, compusa din living, 3 dormitoatre (dormitor matrimonial), 2 bai, bucatarie inchisa, nemobilata, imediat ocupabila. Curte amenajata cu gazon si sistem irigatie automat. Pret 169.000 E neg.


24. Vand vila P+M, zona Str Beldiceanu, constructie 2011, din porotherm cu izolatie de 8, acoperis cu tigla Tondach, incalzire pe gaz si cazan pe lemne, amplasata la strada asfaltata, zona linistita, SC 250 mp, teren total 681 mp.Vila se compune la parter din living, bucatarie, 2 bai, camara, 2 dormitoare, terasa acoperita cu vedere spre curte si la mansarda din 4 dormitoare, baie. La parter exista garaj pentru masina, intrare auto si o bucatarie separata cu sala de cazan. Curtea este amenajata si in spate gradina cu pomi fructiferi, panorama frumoasa, mobilata, dotata, complet. Pret 185.000 E neg.


25. Vand vila mare D+P+E+M, Sc-800 mp, teren 1250 mp, constructie 2001, semifinisata, FS- 28 m. Vila este finisata pana la glet, incalzire pe gaz, instalatie de curent, canal si apa. La demisol exista 2 garaje, sala sport, baie, depozit. La parter – living, dining, bucatarie, baie, terase. La etaj 4 dormitoare, 2 bai. La mansarda open -space, poate fi compartimentata dupa doleante. Vila este din porotherm de 38, cu izolatie de 5, demisolul beton armat. Are panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 250.000 E neg.


26. Vand apartament (etaj de vila), zona ultracentrala, strada circulata, constructie solida, SC 195 mp, compus din: 5 camere, 2 bai, bucatarie, garaj, terasa, teren total 265 mp, dublu front stradal, camere parchetate, incalzire de oras, bun locuinta sau firme, birouri, cabinete, etc. Pret 98.000 E neg.


27. Vand vila P+M, in Iosia, SC 110 mp, amprenta la sol 55 mp, cu geamuri montate, fara finisaje interioare, compusa din: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, teren total 380 mp, toate utilitatile, (apa, curent, canal, gaz), izolata exterior cu polistiren de 10. Pret 58.000 E neg.


28. Vand vila la Sintandrei, constructie 2018, pe nivel Parter, SC 110 mp, terasa posterioara, compusa din living, 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, utilitati, incalzire pe gaz, intrare auto, teren total 500 mp, aproape sosea. Vila este construita din porotherm cu izolatie de 10, tigla tondach, finisata la cheie. Pret 90.000 E neg.


29. Vand casa in Zona Calea Sintandreiului pe cadastral de Oradea, cu filigorie la rosu, piscina complet finalizata, teren 2600 mp, gaz in derulare, apa si canal in derulare, aproape soseaua Santandreiului, zona linistita, autorizatie pentru casa Parter+Mansarda, cu fundatie si elevatie-placa parter terminata, caramida pentru finalizare casa, filigorie cu anexa terminata la rosu, SC casa P+M de 272 mp plus filigorie, anexa de SC 112 mp, deci SC total 384 mp, piscina finalizata, curent trifazic, irigatie automata in intreaga curte, curte amenajata, put propriu de 87 m adancime, amplasata in zona de case, buna si pentru alte obiective. Pret 280.000 E neg


30. Vand casa in loc Borod, localitate amplasata pe soseaua spre Cluj, dupa Alesd, circa 45 km de Oradea, compusa din 3 camere si dependinte, SC 120 mp, modernizata, parchet, termopane, baie moderna, teren total 4000 mp, apa de la retea si put propriu, terenul complet ingradit, cu pomi fructiferi. Casa nu este la soseaua principala, dar este amplasata aproape de sosea. Pret 39.500 E neg.