Vile & Case

1. Vand vila D+P+M, in Zona Oncea, constructie finalizata in 2010, nelocuita decat ocazional, pe deal, teren plan. Sc -312 mp, Su, 250 mp, amprenta la sol 125 mp, teren 1000 mp, strada asfaltata, cu toate utilitatile inclusiv gaz. Vila se compune la demisol din garaj, sala sport, sala cazan, depozit, usa de intrare automata la garaj si poarta de intrare in curte. La parter living cu semineu, bucatarie, loc de luat masa, baie, dressing, terasa, birou, hol, incalzire in pardoseala in zona cu gresie. La mansarda 3 dormitoare, baie, dressing, terasa-logie la 2 camere, vedere spre curte si oras, amplasata in zona de vile finalizate deja.
In curte mai exista o filigorie de circa 120 mp, cu terasa inchisa, cu mobilier de bucatarie si toate utilitatile, baie, grill, loc de luat masa, incalzire etc. Vila este amenajata lux, parchet masiv in camere, gresie lux pe holuriin bai si bucatarie, complet mobilata, dotata inclusiv filigoria, curte amenajata lux, cu arbusti ornamentali, trandafiri si gazon cu sistem de irigatie automat, decalaje de nivel, scari in curte, dale peste tot, usa automata de intrare in curte, geamuri termopan lemn melanti, tigla glazurata pe acoperis inclusiv pe ziduri, aer conditionat, alei in curte, Pret 480.000 E neg.


2. Vand 2 vile pe un domeniu foarte extins in zona deal, Gara – Beldiceanu, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile, inclusiv gaz. Una din vile este complet dotata, locuibila, cu geamuri mari, vitrate, SC aprox 250 mp, P+M, si cealalta D+P+E+M, care este dotata cu lift interior, pe o amprenta la sol de circa 450 mp, cu piscina interioara mare, cu jacuzzi, finisata complet, necesita anumite renovari, nelocuita de fel, izolate ambele cu polistiren. Teren total de 10.300 mp, piscina exterioara, garaje subterane de circa 200 mp, sistem de aerisire ultraperformant, camere mari, fiecare dormitor cu baie si dressing, anexe circa 300 mp, 2 intrari in curte, gard din zidarie care inconjoara intreaga proprietate, porti automate, incalzire pe motorina si gaz, teren de tenis betonat, curte cu filigorie si grill, zona de recreere, terasa la ultimul nivel de circa 150 mp, panorama deosebita, circa 12 bai, spatii foarte generoase, geamuri vitrate, bucatarie cu loc bar, curte amenajata, trifazic de capacitate mare. Vila se preteaza pentru locuit, conac, transformata in hotel, pensiune, clinica, reprezentanta, etc. Pret 730.000 E neg.


3. Vand vila deosebita, P+M, construita in 2010, amplasata in Cantemir, la strada asfaltata, SC 410 mp, teren total 2000 mp. Vila are un proiect deosebit cu spatii largi (open space), scara interioara in spirala, la parter living mare cu decalaj de scara, loc de luat masa, bucatarie, baie, loc depozitare, sala cazan, iesire la tarasa spre curte, terasa foarte generoasa. La parter avem in plus un apartament complet separat compus din living, bucatarie, baie, dormitor, camara, terasa. La mansarda 3 dormitoare si baie, dressing, terasa mare cu vedere spre curte si terase spre strada cu acces din dormitoarele cu vedere stradala. Vila mai are un garaj si 4 locuri parcare interior, curte mare cu gazon si pomi fructiferi. Constructia este din porotherm cu izolatie de 10, geamuri mari vitrate in intreaga locuinta, incalzire proprie si gaz la poarta, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile, acoperis cu tigla tondach, front mare stradal, amplasata intr-o zona linistita. Pret 349.000 E neg.


4. Vand casa pe nivel parter in Iosia, amplasata la strada asfaltata, zona linistita, SC 150 mp, compusa din 4 camere, bucatarie, baie, camara, garaj. Intrare auto, termopane, parchet, gresie, faianta, jaluzele, teren total 500 mp, curte amenajata, grill, terasa, incalzire pe gaz. Casa are cazan electric de rezerva si curent trifazic. Pret 160.000 E neg 


5. Vand vila Zona Doja, D+P+E, constructie solida, modernizata recent, SC 400 mp compusa din: La parter (open space) din living, bucatarie, loc de luat masa, semineu, baie camera musafiri, birou la etaj 3 dormitoare, 2 bai, terasa inchisa, balcon, demisolul este compartimentat, garaj pentru o masina, loc parcare in curte. Terenul total este de 850 mp, panorama deosebita spre oras. Vila are toate utilitatile, incalzire pe gaz, (la parter incalzire si in pardoseala, este izolata cu polistiren de 5, de asemenea in curte exista o filigorie dotata, grill, pomi fructiferi etc. Vila se vinde complet mobilata, dotata. Pret 260.000 E neg.


6. Vand Vila constructie 2014, P+E+M, zona Decebal, cu Spatiu Comercial la parter, cu intrare stradala de 100 mp. Sc total 300 mp, (100 pe nivel), la etaj si mansarda locuinta compusa din 2 dormitoare, living, baie, incalzire pe gaz, cu centrala pe fieare nivel, curte mica. Vila este izolata cu polistiren de 10. Incalzire: Gaz, Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 3, numar camere: 8, numar loc de parcare: 2, numar bai: 4, suprafata utila: 300, suprafata totala: 200, suprafata construita: 320, anul constructiei: 2014. Pret 225.000 E neg.


7. Vand vila, Zona Iosia, modernizata, dotata, dupa 2000. Buna – firme, cabinete, gradinite, azil, eventual la schimb cu o casa mica si diferenta. Este compusa:2 corpuri, in primul exista 7 camere, 2 holuri, 2 bucatarii, 3 bai, terase, al doilea corp este compus din 3 camere, bucatarie, hol si baie, mai exista o Hala de productie, de circa 300 mp, curent trifazic, curte interioara, intrare autoterasa acoperita si gradina, teren total 1000 mp, incalzire pe gaz sau oras. Pret – 320.000 E neg.


8. Vand vila P+E, constructie solida 1975, din caramida, acoperis complet nou, buna si pentru birouri, firme, cabinete etc. Vila se compune din camera mare, hol, bucatarie, baie, terasa interioara mare la parter si la etaj din 3 dormitoare, hol, baie, balcon stradal. Intrare auto si cu dubita, garaj mare care are si canal pentru reparatii, beci de circa 30 mp, incalzire pe gaz cu centrala proprie, gradina cu pomi fructiferi, amplasata la strada asfaltata, cu vizibilitate buna, aproape Kaufland-Decebal, imediat ocupabila. Pret 200.000 E neg.


9. Vand vila P+M, in Osorhei, amplasata pe o strada asfaltata, SC 400 mp, compusa la parter din living mare, 2 bai, bucatarie, sala cazan, plus inca 2 camere si baie, terasa acoperita in curte si la mansarda 4 dormitoare, 2 bai terasamare la fiecare camera. Constructia a fost complet renovata, izolata cu polistiren de 10 in 2017, curte amenajata, betonata teren mare de 1500 mp, daca se doreste cu posibilitate de inca 1500 mp. Cladirea se preteaza si pentru pensiune, firme, birouri reprezentante etc, amplasata la strada asfaltata, aproape de soseaua principala. Exista utilitati de la sat, apa, curent, canal incalzire proprie, gaz in derulare, complet mobilata, dotata. Pret 190.000 E neg.


10. Vand vila deosebita D+P+E+M, zona – Str. Caisilor, cu toate utilitatile, constructie 2008: SC 450 mp, SC la sol 140 mp, compusa din 4 dormitoare, 4 bai, 2 bucatarii, beci, living pe 2 nivele, 2 garaje, dublu front stradal, teren 1400 mp, terase, mobilata, dotata, incalzire proprie cu cazan pe lemne si gaz, panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 480 000 E neg.


11. Vand Vila Zona Izvorului, constructie 2009, SC 350 mp, S+P+M, compusa din living, bucatarie, birou, 3 dormitoare, 4 bai, terasa, curte amenajata, garaj ptr 2 masini, incalzire pe gaz, utilitati de la oras si put propriu, intrare auto, filigorie mobilata, dotata, gril, gradina cu pomi fructiferi, imediat ocupabila. Vila este compusa din living mare cu decalaj, 4 bai, 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu baie), SC 350 mp, suprafata utila: 300 mp, suprafata totala: teren 950, anul constructiei: 2009. Vila are filigorie mobilata complet, garaj ptr 2 masini, nu a fost locuita decat ocazional. Accepta si schimburi. Pret 237.000 E neg.


 12. Vand vila P+M, construita in 2007 din caramida si boltari si anexa cu 2 cam si baie, in Biharia, amplasata la strada asfaltata, cu toate utilitatile si gaz pe strada. Vila se compune din living, bucatarie, baie, 2 dormitoare la parter, si mansarda nefinisata open space, SC 310 mp Partea de parter a vilei este locuibila, mansarda este complet nefinisata, geamuri, usi, termopan. Anexa de 58 mp se compune din 2 camere, baie, bucatarie si este complet finisata, izolata. Terenul total este de 1439 mp, casa este amplasata la strada asfaltata,(nu pe strada principala), intrare auto, front mare. Pret 80.000E neg. 


13. Vand vila parte de duplex, P+E+M, SC 280 mp, constructie 2008, izolata cu polistiren de 10. din porotherm, compusa la parter din living, bucatarie, baie, terasa, la etaj 4 dormitoare 2 bai, la mansarda open space, baie, vila este finisata in interior la glet, cu instalatii de curent montate. Are terasa exterioara mare cu un beci sub ea, teren total 410 mp, apa, canal, curent, si apa termala bransata pentru incalzire. Intrare auto, amplasata intre case, in Oncea pe Platou, strada pietruita.
Pret 120.000 E neg.


 14. Vand Vila D+P+E+M, constructie noua la rosu, nefinisata, din 2014, cu o S.C. 1260 mp, amprenta la sol de circa 315 mp, teren total 1200 mp in Zona -Aeroport, lasata cu spatii deschise pentru a putea fi compartimentata dupa doleante. Cladirea se preteaza pentru firme IT, gradinite, after-school, sala de nunti, reprezentante, birouri etc. Cladirea se poate da si spre a fi finisata cu conditia foosirii ei gratuite pe o perioada de 10 ani, se pot discuta diferite variante. La vanzare pretul este de 400.000 E neg.


15. Vand vila Zona Izvorului-Ecaterina Teodoroiu, D+P+M, Sc 540 mp, teren 1323 mp, F.S. 20 ml. Vila a fost construita in 1996, compusa din 2 garaje, sala sport, crama, sala cazan la demisol. La parter living, hol mare, bucatarie, baie si inca un apartament mic separat (camera, baie, bucatarie). La mansarda, living, 4 dormitoare, baie, hol, birou, terase. Vila este mobilata, dotata, piscina, chemineu la ambele nivele, utilitati, incalzire proprie cu cazan Viessman, posibil gaz. Pret 250.000 E neg.


16. Vand constructie 2008, pentru Birouri, Ultracentral, Zona biserica cu Luna, P+E+M, SC 480 mp, porotherm, izolata, amprenta la sol 160 mp, La parter 5 birouri, baie, hol, chicineta. La etaj 5 birouri, hol, baie, si la Mansarda 2 incaperi mari, Open Space si hol. Teren total 365 mp, intrare auto, incalzire proprie cazan Viessman. Pret 250.000 E neg.


17. Vand vila la Paleu in fosta ferma, P+M, constructie 2012, mobilata, dotata, SC 200 mp, plus separat garaj cu usa automata, anexe pentru depozitare de circa 70 mp. Teren total 524 mp, apa de la retea, canal in derulare, incalzire cu cazan pe peleti. Vila are geamuri cu 7 camere si 3 sticle, izolata cu polistiren de 10, curent trifazic, Curtea este amenajata cu gazon si arbusti ornamentali, strada pietruita circa 300 m de la asfalt. La parter living, bucatarie, baie, loc de luat masa, la mansarda 3 dormitoare, baie, terasa. Pret 138.000 E neg.


18. Vand vila P+M, zona Str Beldiceanu, constructie 2011, din porotherm cu izolatie de 8, acoperis cu tigla Tondach, incalzire pe gaz si cazan pe lemne, amplasata la strada asfaltata, zona linistita, SC 250 mp, teren total 681 mp.Vila se compune la parter din living, bucatarie, 2 bai, camara, 2 dormitoare, terasa acoperita cu vedere spre curte si la mansarda din 4 dormitoare, baie. La parter exista garaj pentru masina, intrare auto si o bucatarie separata cu sala de cazan. Curtea este amenajata si in spate gradina cu pomi fructiferi, panorama frumoasa, mobilata, dotata, complet. Pret 185.000 E neg.


19. Vand vila mare D+P+E+M, Sc-800 mp, teren 1250 mp, constructie 2001, semifinisata, FS- 28 m. Vila este finisata pana la glet, incalzire pe gaz, instalatie de curent, canal si apa. La demisol exista 2 garaje, sala sport, baie, depozit. La parter – living, dining, bucatarie, baie, terase. La etaj 4 dormitoare, 2 bai. La mansarda open -space, poate fi compartimentata dupa doleante. Vila este din porotherm de 38, cu izolatie de 5, demisolul beton armat. Are panorama deosebita, strada asfaltata. Pret 260.000 E neg.


20. Vand vila P+M, in Iosia, SC 110 mp, amprenta la sol 55 mp, cu geamuri montate, fara finisaje interioare, compusa din: living, 2 dormitoare, bucatarie, 2 bai, teren total 380 mp, toate utilitatile, (apa, curent, canal, gaz), izolata exterior cu polistiren de 10. Pret 58.000 E neg.


21. Vand casa in Zona Calea Sintandreiului pe cadastral de Oradea, cu filigorie la rosu, piscina complet finalizata, teren 2600 mp, gaz in derulare, apa si canal in derulare, aproape soseaua Santandreiului, zona linistita, autorizatie pentru casa Parter+Mansarda, cu fundatie si elevatie-placa parter terminata, caramida pentru finalizare casa, filigorie cu anexa terminata la rosu, SC casa P+M de 272 mp plus filigorie, anexa de SC 112 mp, deci SC total 384 mp, piscina finalizata, curent trifazic, irigatie automata in intreaga curte, curte amenajata, put propriu de 87 m adancime, amplasata in zona de case, buna si pentru alte obiective. Pret 280.000 E neg.


22. Vand casa in loc Borod, localitate amplasata pe soseaua spre Cluj, dupa Alesd, circa 45 km de Oradea, compusa din 3 camere si dependinte, SC 120 mp, modernizata, parchet, termopane, baie moderna, teren total 4000 mp, apa de la retea si put propriu, terenul complet ingradit, cu pomi fructiferi. Casa nu este la soseaua principala, dar este amplasata aproape de sosea. Pret 39.500 E neg.


23. Vand casa in Zona Costaforu, 3 camere plus dependinte, dublu front stradal, posibilitate eventual si privatizare, fara imbunatatiri, casa din caramida, 2 camere la strada, teren total 275 mp, imediat ocupabila. Casa se preteaza la orice fel de activitate si are amplasament bun in zona blocurilor. Pret 149.000 E neg.


24. Vand cladire pentru Birouri, Zona Centrala, compusa din 2 cladiri, una renovata cu o SC 600 mp si cealalta constructie noua din 2002 cu o SC 550 mp, exista circa 25 de incaperi in totalitate, sala sedinte, incalzire de oras si centrala proprie pe gaz, teren total circa 1350 mp. Cladirea se preteaza si la clinica, firme, gradinita, birouri, etc. Exista sistem de alarma, camere video, poarta automata, front stradal mare, Incalzire: Gaz; Stadiul constructiei: Finalizat, numar etaj: 3, numar camere: 25, numar loc de parcare: 12, suprafata utila: 950, suprafata totala: 1400, suprafata construita: 1150, anul constructiei: 2002. Pret 600.000 E neg.


25. Vand casa mare in Ginta, 4 camere si dependinte, bucatarie, baie, hol mare, terasa acoperita, acoperis schimbat, parchet si podea in camere, front stradal mare, intrare auto, amplasata in zona centrala aproape biserica, la sosea, cu teren foarte mare circa 6100 mp, gradina cu iesire in spate direct la Crisul Negru. In curte mai este un saivan mare, cu 2 compartimente, beci-crama, curent trifazic curte cu vie, terasa mare acoperita, flori, gradina cu pomi fructiferi, baie si bucatarie complet dotate, incalzire pe sobe. In rest partial mobilata, buna pentru casa de vacanta, pescuit. locuinta de vara sau permanenta, excelenta pentru iubitorii de pescuit, liniste si relaxare, amplasata la circa 35 km de Oradea. Pret 42.000 E neg.


26. Vand casa noua in Sintandrei pe nivel parter, cu toate utilitatile, apa, canal, curent, gaz, sosea, SC 155 mp, teren 456 mp, compusa din living mare cu bucatarie si loc luat de masa, 3 dormitoare, 2 bai (dormitor matrimonial cu baie si dressing), terasa mare spre curte. Constructie din porotherm de 30, izolata cu polistiren de 10, acoperita cu tigla, geamuri termopan 7 camere 3 sticle. Casa se poate vinde semifinisata la glet (pret 115.000 E neg) sau finisata la cheie in 2 luni. Pret 119.000 E neg.


27. Vand spatiu pentru birouri intr-o cladire modernizata recent, cu toate facilitatile, P+E, 750 mp, teren total 375 mp, in Zona Decebal-Kaufland, curent trifazic capacitate mare 50 kw, compartimentate in suprafete medii de circa 36-56 mp,(36, 42, 42, 42, 38, 56, 22, mp fiecare), fiecare cu baie si chicineta, 2 compartimente, daca se doreste suprafata mai mare pot fi unificate cate 2 la cerere, exista si o sala de protocol/conferinta de 110 mp dotata cu videoproiector, pentru prezentari powerpoint care se poate inchiria cu ora, dotata complet pentru orice altceva se doreste (work shopuri) etc.
Incalzirea este pe gaz, are 2 intrari, amplasata la sosea aproape Kaufland, Street Mall Decebal, usor accesibil aproape mijloace de transport (tramvai autobus, taxi), 1 loc de parcare ptr. fiecare birou, in zona este si parcarea mare la Kaufland. Birourile sant finalizate la cheie, incalzire pe gaz cazan Lamborghini, sistem antiefractie, camere video, cladire izolata cu polistiren de 5, geamuri noi, toate instalatiile electrice… apa, canal, incalzire schimbate in 2020. Pret 650.000 E neg.